Creatorul serialului Bridgerton de pe Netflix, despre valul de controverse stârnit: "Temele pe care le explorăm..."

Publicat pe

Serialul „Bridgerton' de pe Netflix a avut un mare succes. Cel de-al doilea sezon a apărut la finalul lunii martie și deja a făcut furori printre urmăritori. Pe lângă drame, iubire și momente intime, serialul a încercat să aducă în atenția publicului și teme actuale, precum condiția femeii în societate. Iată ce spune creatorul serialului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Distribuirea unor actori de culoare, cu origini rasiale sau etnice diferite de ale personajelor istorice pe care le interpretează se numește „color blind casting'. Creatorul serialului „Bridgerton' de pe Netflix, Chris Van Dusen, susține că acesta nu are o distribuție „color blind' și că a gândit totul pentru o audiență modernă.

Creatorul serialului Bridgerton de pe Netflix,  despre valul de controverse stârnit: "Temele pe care le explorăm..."Creatorul serialului Bridgerton de pe Netflix,  despre valul de controverse stârnit: "Temele pe care le explorăm..."

„Din contră, rasa și culoarea sunt o parte importantă a serialului și a conversației din jurul lui. Am creat această lume multietnică, multiculturală. Am gândit acest serial pentru o audiență modernă și ne-am dorit ca oricine se uită la «Bridgerton» să aibă șansa să se recunoască în personaje.', a spus acesta, potrivit Libertatea.

Citește și : Decizia luată de oligarhul rus Roman Abramovich după ce s-a îndrăgostit de o ucreaineană cu 30 de ani mai tânără

Citește și: Roxana Ciuhulescu, dezamăgită de atitudinea lui CRBL, la Survivor:A scos la iveală ce era cel mai rău…

Citește și: Ce relație are Victor Slav cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu:’Nu pot să îi refuz nimic’

Citește și: Alexia Țalavutis de la Te cunosc de undeva, despre căsnicia ei:’Nu confundăm casa cu platoul de filmare’

Creatorul serialului „Bridgerton' de pe Netflix, despre valul de controverse stârnit

Totodată, acesta a mai adus în discuție și temele abordate de-a lungul celor două sezoane. Chris Van este de părere că temele sunt unele universale, iar întrebarea centrală a serialului se referă la faptul dacă iubirea chiar poate învinge orice.

„Temele pe care le explorăm sunt universale. Întrebarea centrală a serialului este: Iubirea chiar poate învinge orice? E o întrebare incredibil de actuală, pe care toți ne-o punem și pentru care fiecare găsește propriul răspuns', a explicat Chris Van Dusen, potrivit sursei citate anterior.

De asemenea, actrița care o interpretează în serial pe Lady Danbury susține că sunt multe femei care se regăsesc cu siguranță în anumite personaje din serial. Mai exact, face referire la situațiile în care persoanele de sex feminin reușesc să fie independente, deși trăiesc într-o lume a bărbaților.

„«Bridgerton» îți arată femei care sunt lipsite de putere în societate, care n-au drept de vot, care sunt privite ca o proprietate, care sunt tranzacționate de la tați la soți. Dar îți arată și cum aceste femei se folosesc de toată măiestria, înțelepciunea și inteligența pentru a naviga prin această lume patriarhală, pentru a supraviețui și pentru a obține beneficii pentru ele și pentru cei dragi. Vedem în acest serial o reflexie a ceea ce femeile din întreaga lume fac zi de zi: se zbat.', spune Adjoa Andoh.

În încheiere, artista a mai adăugat faptul că acest serial este pentru toată lumea, întrucât este atât de diversificat, încât fiecare persoană se poate simți reprezentată de un personaj.

Cred că asta e frumusețea serialului: a creat o lume în care oricine poate intra, pentru că nu contează ce rasă ai, ce religie ai, ce orientare sexuală ai, nu contează dacă ești o femeie casnică sau dacă ești o femeie directoare de companie. Oricine poate privi acest serial și se poate simți reprezentat.', mai spune aceasta.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter