Sfaturi pentru mămici de la Anca Lungu

Publicat pe

Sunt mulți părinți, mai ales cei aflați la început de drum în această aventură a vieții, care fac greșeli majore în ceea ce privește alimentația copiilor lor. Pasionată de gătit, Anca Lungu a observat și ea aceste nereguli și ne spune cum pot fi ele evitate. 

 

Anca Lungu

 

Anca Lungu: Orice greșeală ar face părinții în alimentația copiilor îmi dau seama că vine din prea multă grijă, pentru că sunt părinte și știu că tot ceea ce fac e pentru binele fetiței mele. Bineînțeles, cu toții facem greșeli, dar dacă ar fi să mă gândesc la o greșeală mare pe care o văd foarte des în jurul meu ar fi aceea că părinții insistă foarte mult ca cei mici să mănânce o anumită cantitate de mâncare. Nici să îndopi copilul nu este bine, pentru că tot timpul avem senzația că ei mănâncă puțin, dar ei sunt și foarte mici și nu au nevoie de o cantitate de alimente atât de mare. Trebuie lăsați și încurajați să mănânce singuri, să mănânce la masă, la ore fixe, fără alte distracții în jur care să le distragă atenția.

 

Adina Vîlcea

Foto:Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter