Descoperă cum se relaxează Diana Munteanu

Publicat pe

Diana Munteanu face parte din categoria vedetelor care pun mare preț pe felul în care arată. Deși nu mai are 20 de ani, vedeta de televiziune se poate mândri cu o siluetă de invidiat. Secretul? Își face mereu timp pentru ea și pentru  activitățile care o relaxează cu adevărat.

 

Diana Munteanu

 

 

Diana Munteanu: Pe mine mă relaxează foarte mult muzica. Ascult orice, muzică să fie. Însă cel mai mult mă relaxează sportul. Nu merg la sală deloc, dar prefer activitățile în natură cum sunt alergatul, tenisul, mersul pe bicicletă, cu trotineta sau squash-ul.

 

Despre squash se știe că în 2003 a fost desemnat ca fiind cel mai sănătos sport, într-un sondaj realizat de revista americană Forbes. Squash-ul a devastat atunci sporturi consacrate ca înotul, cățărarea sau canotajul, iar criteriile care au stat la baza selecției au fost: rezistența cardiorespiratorie, intensitatea solicitării masei musculare,flexibilitatea, riscul de accidentare sau caloriile arse ( 1.200/oră). Printre vedetela internaționale care practică accest sport cu regularitate se numără și actorul Hugh Jackman.

 

Adina Vîlcea

Foto: Facebook

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter