Vedetele au descoperit ce rochii de mireasă sunt în trend în acest sezon

Publicat pe

Vedetele au fost încântate să descopere noile modele de rochii de mireasa care vor fi in trend in acest sezon. Romantice si elegante, rochiile de mireasa din noile colectii sunt innnobilate cu ornamente pretioase si broderii rare.

 

Adina Halas, Crina Abrudan, Monica Tand, Maria Radu au admirat superbele rochii create pentru ziua cea mai mare din viaţa unei femei şi care sunt lucrate cu atenţie pentru fiecare detaliu.

 

Cu broderii delicate, linii minimaliste sau modele îndrăzneţe şi sexi, având ca numitor comun materialele preţioase, noile piese sunt o odă pentru feminitatea şi eleganţa atemporală.

 

Rochiile de mireasă din acest sezon surprind prin suprapunerea straturilor de tull din diverse culori pentru a crea un efect degrade şi fluid ce complimentează orice siluetă.

 

Vedetele au descoperit ce rochii de mireasă sunt în trend în acest sezonVedetele au descoperit ce rochii de mireasă sunt în trend în acest sezon

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter