Shannen Doherty zâmbeşte din nou. Cum arată actriţa după tratamentul împotriva cancerului

Publicat pe

Actriţa Shannen Doherty a terminat de curând un tratament dur împotriva cancerului de sân, boală cu care a fost diagnosticată în urmă cu 2 ani.

 

Fosta vedetă din Beverly Hills şi Charmed, acum în vârstă de 45 de ani, şi-a pierdut părul în timpul tratamentelor de chimioterapie şi radioterapie, iar acum afişează un look nou.

 

Ea şi-a făcut apariţia la un eveniment caritabil, The Animal Hope and Wellness Foundation Gratitude Gala, unde a apărut cu zâmbetul pe buze alături de iniţiatorul proiectului, Marc Ching. Actriţa le-a arătat tuturor celor prezenţi că şi-a păstrat optimismul şi  încrederea că a învins definitiv boala.

 

Shannen Doherty încarcă să revină la viaţa sa de dinainte de teribilul diagnosticat pe care l-a primit, ea decarând pentru revista People ca se simte foarte bine.

 

„Am avut noroc. Norocul de a fi aici, de a fi alături de Marc, de a face parte din acest proiect caritabil, şansa de a fi în această seară vocea celor care nu au putut să fie'.

 

După încheierea tratamentului, Shannen vrea să-şi recapete tonusul şi vitalitatea, iar pentru asta face sport zilnic alături de instructoarea ei, Neda, care s-a declarat impresionată de voinţa de care dă dovadă Shannen.

 

Foto: Hepta

 

Shannen Doherty zâmbeşte din nou. Cum arată actriţa după tratamentul împotriva canceruluiShannen Doherty zâmbeşte din nou. Cum arată actriţa după tratamentul împotriva cancerului

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter