Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit, după doar două luni. Care a fost motivul: „N-am avut ce să fac”

Publicat pe

Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit. Cei doi foști concurenți de la Puterea dragostei, Kanal D, i-au uimit pe toți când au decis să formeze un cuplu. După două luni și jumătate de relație, cei doi îndrăgostiți și-au dat seama că le este mai bine să rămână prieteni. Anunțul a fost făcut chiar în timpul unui live pe rețelele sociale, de Alex Bobicioiu! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit, după doar două luni. După mai multe zvonuri care s-au tot vehiculat, Simina Loica și Alex Bobicioiu și-au surprins fanii când au anunțat, acum puțin timp, că formează, oficial, un cuplu. Mai mult, cei doi au plecat împreună, într-o scurtă vacanță la mare, unde și-au continuat povestea de iubire și s-au sărutat pasional pe un iaht. 

Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit, după doar două luni. Care a fost motivul: „N-am avut ce să fac'Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit, după doar două luni. Care a fost motivul: „N-am avut ce să fac'

Simina Loica, Alex Bobicioiu, dar și fostul cel mai bun prieten al său, Alex Zănoagă, alături de Bianca Comănici, au fost concurenți la emisiunea matrimonială Puterea dragostei, de la Kanal D. Dacă Alex Bobicioiu și Bianca au format pentru puțin timp un cuplu, Simina și Zănoagă au decis, ca după finalul emisiunii, să-și întemeieze o familie, astfel că au un copil, pe Dominic. După câțiva ani de relație, cei doi au divorțat, iar bruneta Simina și-a găsit alinarea în brațele celui mai bun prieten al fostului soț, Alex Bobicioiu. Astfel, cei doi și-au stricat prietenia și nu-și mai vorbesc. 

Citește și: Simina Loica și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei sunt, oficial, un cuplu:„Iubita mea'

Citește și: Bianca Comănici, după ce a aflat că fostul ei iubit, Alex Bobicioiu, și Simina Loica sunt împreună: „Aș vrea să știu acum…'

Citește și: Iulia Vântur, prima reacție după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Salman Khan:”Cu părere de rău, vă spun că…”

Citește și: Dorel Vișan, revoltat împotriva trendului mondial, de dispariție a căsătoriilor și a sentimentului de patriotism:„Nu mai avem practica marilor virtuți'

Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit, după doar două luni

Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit, după două luni și jumătate de relație. Tot Alex a fost cel care le-a dat ambele vești fanilor, în premieră. Prima dată când a recunoscut că el și ea formează, oficial, un cuplu. Recent, tânărul a mărturisit, în timpul unui live pe Instagram, că el și bruneta s-au despărțit și le este mai bine să rămână prieteni. În timpul live-ului, Bobicioiu a fost întrebat de ce nu o mai urmărește pe Simina pe rețelele sociale. El a răspuns că nu a urmărit-o niciodată ca să poată să-i dea acum unfollow.

„Nu ne mai înțelegeam. Aveam gândiri diferite(…) Asta e, viața merge înainte. Îmi pare rău, dar n-am avut ce să fac.(…) Nu cred că mai există șanse de împăcare, nouă ne e bine ca și prieteni', a zis Alexandru Bobicioiu într-un live pe Instagram.

Sursă foto: arhivă

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă