Simina Loica și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei sunt, oficial, un cuplu: „Iubita mea”

Publicat pe

Simina Loica și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei sunt, oficial, un cuplu. După ce au apărut mai multe zvonuri cum că ar fi împreună, fostul concurent de la emisiunea matrimonială de la Kanal D a dat vestea cea mare. În schimb, a rămas într-o relație tensionată cu fostul său prieten Alex Zănoagă, fostul soț al iubitei sale. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alex Zănoagă și Simina Loica s-au cunoscut în cadrul emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei. După despărțirea de Jador, Simina a anunțat că formează un cuplu cu Alex. Ulterior, cei doi și-au continuat relația în afara emisiunii și și-au construit o familie, alături de fiul lor, Dominic. 

Simina Loica și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei sunt, oficial, un cuplu: „Iubita mea'Simina Loica și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei sunt, oficial, un cuplu: „Iubita mea'

La scurt timp după despărțirea de Alex Zănoagă, Simina s-a cuplat cu un alt bărbat. Mai exact, Alexandru Bobicioiu, unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului ei soț, totodată fost concurent al emisiunii matrimoniale.  

Citește și: Alex Zănoagă și Bobicioiu au fost la un pas de bătaie:”În loc să stai cu băiatul tău, tu te duci cu fetele la munte”

Citește și: Alex Zănoagă l-a provocat la luptă pe Bobicioiu de la Puterea Dragostei, după ce s-a zvonit că are o relație cu Simina Loica: 'E orgoliul meu'

Citește și: Anca Pandrea refuză să mai iasă din casă:„Am tot chemat ambulanța în ultimul timp'

Citește și: Ana Baniciu se mărită. Când va avea loc nunta:”M-am gândit să facem mai repede pentru că…”

Simina Loica și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei sunt, oficial, un cuplu

Simina Loica și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei formează, oficial, un cuplu, după ce au apărut mai multe speculații în spațiul public. Mai mult, actualul iubit al Siminei a fost provocat la luptă de către fostul ei soț, Alex Zănoagă. Recent, Alexandru Bobicioiu a fost invitat în cadrul unui interviu pentru RXF MMA, acolo unde a declarat, oficial, că el și bruneta sunt împreună. 

„Cine va veni să mă susțină? Bună întrebare! Probabil că familia mea, anumiți prieteni și cel mai mult îmi doresc să vină să mă susțină iubita mea, Simina, vreau să-mi fie alături!”, a spus el, potrivit Wowbiz.

Alex Bobicioiu, provocat la luptă de către Alex Zănoagă 

Alexandru Bobicioiu a acceptat provocarea pe care fostul său prieten a lansat-o în direct, în cadrul unei emisiuni TV. Fostul iubit al Siminei Loica i-a lansat provocarea colegului său de la Puterea Dragostei, după ce s-a vehiculat că Simina l-ar fi înșelat cu el. În urmă cu câteva săptămâni, Alex Zănoagă și Simina Loica au declarat oficial că s-au despărțit. Meciul dintre cei doi va avea loc pe 27 septembrie.

Zănoagă Alex trece la atac! Un meci așteptat de toată lumea Orgoliul de bărbat își spune cuvântul.Tatăl copilului Siminei l-a provocat în direct, la o luptă în cușca RXF, pe fostul său prieten, Alexandru Bobicioiu.’, este anunțul postat pe pagina RXF.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă