Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital cu unul dintre copii și a lipsit de la Mireasa. Imaginea postată pe Instagram a stârnit îngrijorare

Publicat pe .

Simona Gherghe s-a fotografiat alături de copilul ei, pe patul de spital, după ce a lipsit de la Mireasa. Simona Gherghe a luat prin surprindere publicul emisiunii „Mireasa”, când a lispit de la show-ul matrimonial, iar în locul ei a apărut Gabriela Cristea. Nu s-a știut motivul pentru care Simona Gherghe nu a prezentat ediția de ieri a emisiunii „Miireasa”. Iată că Simona a publicat o imagine îngrijorătoare pe contul de Instagram, în care unul din copiii ei se află pe patul de spital și i se administrează perfuzii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ediția de ieri, 20 martie a emisiunii „Mireasa” i-a luat prin surprindere pe telespectatori, căci Simona Gherghe a lipsit în rolul de prezentatoare. Cea care i-a ținut locul a fost nimeni alta decât Gabriela Cristea, care a dat de înțeles că Simona se confruntă cu probleme personale. Se pare că motivul pentru care vedeta a absentat de la show-ul Mireasa, ar fi unul dintre copiii ei, care este bolnav și a necesitat spitalizare. Simona Gherghe a postat pe contul de Instagram o imagine îngrijorătoare, în care stă la căpătâiul micuțului, în timp ce acestuia i se administrează perfuzii.

img-18-2img-18-2

Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital cu unul dintre copii și a lipsit de la Mireasa

Simona Gherghe a împărtășit pe contul de Instagram o imagine care a generat îngrijorare printre fani, dar care ar putea explica motivul pentru care a lipsit de la ultima ediție a emisiunii „Mireasa”. Prezentatoarea TV a postat o imagine în care unul dintre copiii ei se află în spital, cu perfuzii, iar ea îl ține de mânuță, asemenea unei mame iubitoare.

Citește și: Simona Gherghe a ajuns la spital, în vacanță: ‘Se mai întâmplă’. Ce diagnostic i-au pus medicii

Citește și: Simona Gherghe, despre accidentul de la schi, din Italia, în care și-a rupt o coastă: „Doare foarte, foarte rău'

Citește și:Cine este Maria Obretin din serialul „Clanul’: „Eu nu am jucat fete naive nici în facultate’. E prietenă cu Anghel Damian și Lia Bugnar

Citește și:Cum arată casa de la țară a lui Puya. Este din lut și cu numeroase motive tradiționale: ‘Lumea ar veni cu un buldozer și ar lua tot să ducă la gunoi’

Simona Gherghe trece prin momente dificile, motiv pentru care a fost nevoită să lipsească din emisia de luni a sezonului 7 Mireasa, de pe 20 martie 2023.

Gabriela Cristea, despre absența Simonei Gherghe de la Mireasa

Fanii show-ului „Mireasa” au fost confuzi când în cadrul ediției difuzate pe 20 martie, în locul Simonei Gherghe a apărur Gabriela Cristea, prezentatoarea de la Mireasa – Măștile Iubirii. Gabriela Cristea a declarat că Simona Gherghe nu a venit la serviciu din cauza unor probleme personale.

Bună ziua. Mă bucur să fiu astăzi aici, în casa Mireasa, alături de concurenți. Stați liniștiți, Simona este bine și cât de curând se va alătura la emisiunea Mireasa. Din păcate, știți cum este, în viață sunt momente în care trebuie să alegi dacă nu poți să vii la job. Se mai întâmplă. De data asta, eu îi țin locul. Nu s-a întâmplat nimic rău. Oricum, foarte curând ea se va întoarce alături de voi', a mărturisit Gabriela Cristea.

Foto: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton