Simona Gherghe a ajuns la spital, în vacanță: ”Se mai întâmplă”. Ce diagnostic i-au pus medicii

Publicat pe

Simona Gherghe a ajuns la spital, în vacanță sau cum se mai spune… de la bal la spital! Din nefericire, vacanța mult visată alături de toată familia ei a început cu stângul. Într-adevăr, s-a distrat copios pe pârtiile din Italia vreme de câteva ore bune, însă mai apoi îndrăgita prezentatoare TV a ajuns direct pe mâinile medicilor. Iată ce s-a întâmplat cu starea ei de sănătate, dar și ce diagnostic i-au oferit cadrele medicale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe a ajuns la spital, în vacanță. Simona Gherghe și familia ei au organizat din timp o frumoasă vacanță în Italia, pentru a se bucura de câteva zile cu zăpada. Înaintea cu câteva zile de a pleca, prezentatoarea TV și soțul ei au trecut printr-o serie de emoții. Gripa virală și-a făcut apariția și în familia lor, astfel că fiica lor nu se simțea chiar bine. Din fericire însă, totul a trecut mai repede decât se așteptau, așa că au putut pleca în munții Dolomiți.

Simona Gherghe a ajuns la spital, în vacanță: 'Se mai întâmplă'. Ce diagnostic i-au pus mediciiSimona Gherghe a ajuns la spital, în vacanță: 'Se mai întâmplă'. Ce diagnostic i-au pus medicii

Cu zâmbetul pe față și un vibe de vacanță, cei patru nu au mai stat prea mult pe gânduri și imediat cum au ajuns au dat drumul la distracție. Bineînțeles, fiind o vacanță la munte, au plecat direct la schi, căci acesta era și scopul venirii lor în Italia. S-au distrat copios, iar asta nu o spunem noi. Pozele postate de Simona Gherghe vorbesc de la sine. Din păcate însă, de aici și până la ajunge la spital a mai fost doar un pas.

Citește și: Simona Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate post COVID-19:'E o poveste care se tot repetă'

Citește și: Cum este Simona Gherghe în rolul de mamă:'Cei mici trebuie să știe de reguli și să le respecte'

Citește și: Cine este Georgiana Naghel, presupusa iubită a lui Andrew Tate.A lucrat în trecut ca model

Citește și: Cine prezintă următorul sezon America Express.Gina Pistol a făcut anunțul: „E greu”

Simona Gherghe a ajuns la spital, în vacanță

De la pozele din vacanță, alături de familia ei, pe conturile de socializare ale Simonei Gherghe a apărut o fotografie cu care și-a îngrijorat fanii. Cu masca de protecție pe față, iar pe fundal holul unui spital, frumoasa prezentatoare TV le-a explicat urmăritorior săi că a ajuns pe mâinile medicilor. Nu, nu este vorba despre vreo răceală sau infecție, ci mai mult decât atât.

'Se mai întâmplă și de astea...', a scris Simona Gherghe pe pagina ei de Instagram.

Ce diagnostic i-au pus medicii Simonei Gherghe

Simona Gherghe nu a dat prea multe amănunte fanilor, însă prin descrierea pusă alături de poza din spital toată lumea a înțeles că s-a întâmplat ceva rău. Ei bine, nu a mai durat prea mult timp și îndrăgita prezentatoare TV a venit și cu o explicație. Mai concret, a fotografiat fișa medicală oferită de către cadrele medicale, unde se vede clar diagnosticul. Din nefericire, frumoasa blondină a suferit o fractură la coaste, cel mai probabil după distracția de la schi.

Simona Gherghe, fotografii de senzație din vacanța din Italia

Simona Gherghe și întreaga ei familie așteptau cu nerăbdare această vacanță. Numărau zilele și orele până când vor fi pe pârtie și se vor juca cu zăpada, fie vor schia. Zâmbetul nu le-a dispărut de pe față absolut deloc. În toate pozele postate de prezentatoarea TV toți erau foarte fericiți, astfel că cei care-i îndrăgesc nu au putut decât să le ureze o vacanță frumoasă și să se bucure pentru ei. O întâmplare mai puțin plăcută însă și-a făcut apariția, iar cel mai probabil, de acum Simona Gherghe o să stea doar să-i privească, având acel diagnostic de la medici.

Sursă foto: Instagram

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă