Cum își protejează Simona Gherghe copiii de COVID-19, când merg la gradiniță: „Testăm, testăm, testăm”

Publicat pe

Simona Gherghe are doi copii și în aceste vremuri foarte grele, marcate de pandemia de COVID-19, și încearcă cu toate mijlocele să îi protejeze de virus. Vedeta s-a văzut nevoită să ia măsuri drastice să își țină micuții sănătoși, fără ca aceștia să fie nevoiți să stea acasă, în loc să se ducă la gradiniță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultimele săptămâni, numărul de cazuri SARS– CoV–2 la copii a crescut foarte tare, iar acest lucru a îngrijorat-o foarte Simona Gherghe, dar nu atât de tare încât să ia decizia de a își ține copiii acasă. Totuși, vedeta și soțul ei, au luat niște măsuri drastice pentru a fi siguri că cei mici nu au COVID-19, atunci când intră în contact cu ceilalți copii de la grădiniță. Iată ce măsuri anti-COVID a luat vedeta!

Cum își protejează Simona Gherghe copiii de COVID-19

Simona Gherghe este foarte mulțumită de modul în care este gestionată situația la instituția în care Ana Georgia și Vlad merg. Cei doi sunt înscriși la o grădiniță privată din București, unde Simona Gherghe și soțul ei plătesc peste 500 de euro pentru fiecare copil.

„Copiii merg la grădiniță, așa că testăm, testăm, testăm. Cel puțin în cazul grădiniței noastre, cei de acolo au gestionat foarte bine situația, până acum', a spus Simona Gherghe.

Vedeta de la Antena 1 este mamă cu normă întreagă, chiar dacă este destul de ocupată cu emisiunea, ea își găsește mereu timp pentru să stea cu cei mici, chiar dacă nu își permite să îi țină acasă.

Simona le-a cerut, de curând, fanilor sfaturi cu privire la copiii ei

Recent, Simona Gherghe a cerut ajutorul fanilor săi, pentru că se gândește cu groază la momentul în care va veni iarna și va trebui să-și trezească micuții să meargă la grădiniță.

„Mie mi se par extrem de dificile diminețile astea de toamnă răcoroasă. Nu știu ce să mai inventez să se trezească mai repede. Îi gâdil, îi pup, le spun povești, cântăm.

O oră, o oră și un pic ne ia să ieșim din casă. Doar pentru un îmbrăcat, un spălat și ciugulit ceva. E greu și mi-e groază de iarnă. Adevărul e că nu am avut nicio iarnă cu copii la grădiniță și cred că o să fie dificil. Dacă aveți sfaturi, ajutați-mă!', le-a spus Simona Gherghe fanilor săi în urmă cu ceva timp.

Simona Gherghe, o mamă dedicată

Simona Gherghe și-a luat fanii prin surprindere în momentul în care s-a retras de la cârma Acces Direct pentru a se dedica vieții de familie. Chiar dacă este mamă cu normă întreagă, spre bucuria fanilor, Simona a revenit în televizune, ca amfitrion al show-ului Mireasa. Revenirea pe sticlă a produs însă niște schimbări în viața ei. Din fericire însă, Simona se poate baza din plin pe ajutorul soțului ei, chiar dacă uneori mai există mici rezerve.

„Eu sunt mai organizată și sunt cu rutina și toată lumea trebuie să aibă un program. Și mă enervează când îi agită, că îi suprastimulează‘, a declarat Simona Gherghe la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter