Simona Halep, mașină de 65 de mii de euro de ziua ei: "Sunt îndrăgostită". Cine i-a făcut acest cadou spectaculos

Publicat pe

Simona Halep a primit o mașină de 65 de mii de euro de ziua ei, „roșie ca focul, să-i surâdă norocul”. Sportiva a împlinit 31 de ani, iar familia și prietenii s-au întrecut în cadouri care de care mai spectaculoase, însă mașina le lux le întrece pe toate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cu ocazia zilei de naștere, sportiva a primit un cadou spectaculos, respectiv un BMW Z4 cabrio cu pachet M, o mașină care costă aproximativ 65.000 de euro. Simona Halep și-a prezentat cadoul pe rețelele de socizalizare, spre încântarea fanilor care au felicitat-o pentru asemenea bijuterie pe roți.

Simona Halep, mașină de 65 de mii de euro de ziua ei: "Sunt îndrăgostită". Cine i-a făcut acest cadou spectaculosSimona Halep, mașină de 65 de mii de euro de ziua ei: "Sunt îndrăgostită". Cine i-a făcut acest cadou spectaculos

Cine i-a făcut cadou o mașină de lux Simonei Halep

Pe 27 septembrie, Simona Halep a împlinit 31 de ani și a fost copleșită de mesaje, flori și cadouri. Însă cel mai spectaculos rămâne mașina roșie, de 65 de mii de euro, din partea companiei al cărei ambasador este.

'Sunt îndrăgostită', a scris Simona Halep, lângă o fotografie cu mașina, postată pe Instagram.

Simona Halep se bucură în această perioadă de o vacanță. Românca nu va mai concura în acest sezon, pentru că are nevoie de o perioadă mai îndelungată de recuperare după operație suferită la nas.

În acest an, ea a început colaborarea cu antrenorul Patrick Mouratoglou, dar a şi divorţat de Toni Iuruc.

Tot în plan personal, sportiva a decis să să se opereze la nas, după ce acuza de mulţi ani probleme de respiraţie, ocazie cu care i-a fost făcută şi o rinoplastie.

Citește și: Paul Diaconescu a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’: „Cea mai palpitantă experiență de viață’

Citește și: Cum au reacționat apropiații lui Cornel Palade când au aflat că participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’: „La ce aveți în cap, aveți șansa să…’

Citește și: Adela Popescu a avut mari probleme cu bona din Republica Dominicană. Ce a pățit băiatul cel mic: „Era anxios, plângea foarte mult'

Când se întoarce Simona Halep pe terenul de tenis

Simona Halep și-a anunțat fanii că urmează o perioadă de recuperare pentru ea, astfel că nu se va mai putea întoarce pe terenul de tenis în acest an.

Sportiva va reveni în 2023, cu forțe proaspete, aceasta dezvăluind că își dorește ca până atunci să se concentreze pe tot ceea ce ține de recuperare.

„Nu știu cât de lungă va fi perioada de recuperare, în acest moment nu mă gândesc la nimic altceva în afară de recuperare. Ceea ce este cert este că nu voi mai putea juca în acest an la niciun turneu.

Sezonul 2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin de evenimente. Ne vedem pe teren, 2023. Încă simt că mai am multe de dat pe terenul de tenis și mai am obiective de îndeplinit’, a dezvăluit Simona Halep.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter