Simona Hapciuc, despre conflictul dintre Elena Marin și Zanni: „Nu a trecut peste traumele din copilărie”

Publicat pe

Simona Hapciuc a vorbit despre relația lui Zanni cu Elena Marin, dar și despre conflictele pe care le-au avut de-a lungul competiției Survivor. Blodina a dezvăluit că Elena Marin nu a trecut peste traumele din copilărie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Hapciuc a fost invitată, astăzi, în cadrul emisiunii Teo Show, unde a vorbit despre cele mai importante din cadrul competiției Survivor România. Fosta concurentă face dezvăluiri șocante despre cearta dintre Elena Marin și Zanni. 

 „Nu știu dacă s-a văzut la televizor, dar la un moment dat m-am dus la Zanni și i-am pus mâna pe umăr să îl calmez. Elena este o victimă, își atrage genul acesta de comportament pentru că ea nu a trecut peste traumele ei din copilărie.

Simona Hapciuc, despre conflictul dintre Elena Marin și Zanni: „Nu a trecut peste traumele din copilărie'Simona Hapciuc, despre conflictul dintre Elena Marin și Zanni: „Nu a trecut peste traumele din copilărie'

Zanni a fost foarte influențat de o altă persoană, de Sebi. Eu îl consider pe Sebi responsabil de dezbinarea echipei. Zanni înainte o faceă falsă, dar nu existau aceste injurii. Zanni are doar 5 ani de când a ieșit dintr-un centru de plasament, iar în momentul in care atingi anumite subiecte, de cămin, de familie, nu se mai poate controla.

Citește și: Florin Piersic a recunoscut că s-a iubit cu Angela Similea. O poveste de dragoste interzisă:'Am fost într-un amor nebun'

Citește și: Doliu în lumea teatrului.Actrița Loredana Alexandrescu a murit la 53 de ani

Citește și: Pippa Middleton a născut al doilea copil!Ce nume are fetița

Eu am avut niște certuri cu Zanni, dar nu au fost la nivelul acesta, mi-a spus doar ca mă victimizez și că scot prea mult în evidență că sunt mama singură.La un moment dat i-am zis ca e Lino Golden 2 și mi-a zis „din momentul acesta nu mai avem ce vorbi și îți declar război'.

Simona Hapciuc a părăsit Survivor România

Simona Hapciuc a părăsit competița Survivor România. Faimoasa a făcut primele declarații despre întreagă exepriență din Republica Dominicană.

„  Sunt foarte fericită deoarece părăsesc competiția cu capul sus. Ultimul traseu pe care l-am avut l-am câștigat de două ori.  Ultimul meci pe care copilul meu îl va vedea la televizor, va ști că mama lui este o câștigătoare. Plec acasă mândră de ce a am făcut în această competiție.  Consider că am dat totul.Din  punct de vedere sportiv nu ar trebuie să plec, dar astea au fost jocurile colegilor. Sunt fericită că plec la puiul meu și sunt convinsă că Dumnezeu are planuri mult mai mărețe pentru mine' , a spus fosta concurentă. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter