Simona Sensual a mers la Poliție. Vedeta este atacată de mai mulți hărțuitori: "A intrat și iubitul meu pe fir"

Publicat pe

Simona Sensual a fost atacată în sala de fitnes. Vedeta nu mai poate merge singură la sală pentru că este hărtuită de diferiți bărbați. Bruneta a declarat că nu mai iese neînsoțită, iar iubitul ei este cel care merge cu ea peste tot. Simona se simte în pericol, motiv pentru care a mers la Poliție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Simona Sensual, 39 de an, este în continuare o femeie frumoasă. Cu toate astea, se pare că acest lucru îi face mari probleme. Simona trăiește de ceva ani un adevăra coșmar din cauza bărbaților care o hărțuiesc. Vedeta nu mai are liniște după ce admiratorii ei sunt cei care o amenință ori de câte ori o întâlnesc.

Simona Sensual a mers la Poliție. Vedeta este atacată de mai mulți hărțuitori: "A intrat și iubitul meu pe fir"Simona Sensual a mers la Poliție. Vedeta este atacată de mai mulți hărțuitori: "A intrat și iubitul meu pe fir"

Simona Sensual se teme pentru viața ei, motiv pentru care a apelat la ajutorul legii. Vedeta a declarat că nu mai iese singură din casă, iar iubitul este întotdeauna cu ea. De-a lungul nu a putut să treacă peste astfel de incidente, iar cei care o atacă sunt de fiecare dată persoane diferite.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Simona Sensual.Are și un talent ascuns!

Citește și: Simona Sensual, victima unui jaf la început de an.Hoțul a fost filmat

Citește și: Theo Rose și iubitul ei, Alex Leonte, au devenit nași de botez.Imagini de la eveniment

Citește și: Anamaria Prodan înlocuiește tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf:„O să fac ceva frumos'

Simona Sensual atacată de un individ la sală

Simona Sensual se teme pentru viața ei. Deși a renunțat la viața mondenă, bruneta continuă să fie hărțuită de mai mulți indivizi. Vedetei îi este teamă să iasă singură, iar iubitul ei este cel care merge cu ea peste tot. Bruneta a declarat că a fost hărțuită la sală de un individ, motiv pentru care aceasta a renunțat să mai frecventeze acel loc. Simona Sensual trăiește de ceva timp un coșmar, iar persoanele care o hărțuiesc sunt mereu diferite.

”Momentan nu am mai apărut nici la sală. Bine, eu am renunțat să mai merg acolo, în locul acela. Nu am mai dat oportunitatea să mă mai întâlnesc, iar în rest lucrurile par a se liniști, mai ales când vine vorba de poliție. A intrat și iubitul meu pe fir, merge mai des cu mine peste tot. Dar de-a lungul timpului, nu cred că este o singură persoană.

Acest individ a apărut acum, de curând, dar de vreo șase luni încoace, sunt persoane diferite. Adică, sunt mai mulți admiratori. În decembrie era altcineva. Am scăpat de acel cineva. Mulțumesc Domnului că am scăpat. Era mult mai periculos acela din decembrie.’‘, a declarat Simona Sensual, relatează spynews.ro.

Simona Sensual a mers la Poliție

Simona Sensual, pe numele adevărat Simona Cristina Ștefania Suhoi a mărturisit că se teme pentru viața. De ani de zile trece printr-un calvar, iar cei care o hărțuiesc nu-i dau pace. Astfel, bruneta a decis să apeleze la ajutorul Poliției. În urmă cu câteva luni a avut loc un incident la saună, iar unul dintre admiratorii ei au intrat peste ea în încăpere.

În ianuarie, a avut loc alt incident, la firmă. Acolo a fost altceva. A vrut să intre prin efracție să fure. Am scăpat și din individul acela. Aceia nu sunt aceeași cu acesta. Cel din decembrie stătea pe undeva prin alt județ, prin zona litoralului. Celălalt era în alt județ, spre Brașov. Acesta este din București . și mai aveam unul care venea la apartamentul pe care îl am, dar este spre închiriere și trăgea de ușă. Acesta este altul. Deci, sunt persoane diferite.”, a mai spus Simona Sensual.

Vedeta a fost hărțuită la saună

Simona Suhoi a dezcăluit în urmă cu câteva zile că a fost hărțuită la saună. Vedeta spune că un bărbat a intrat peste ea în saună și că acesta o urmărește de ceva timp. Deși nu are certitudinea că este vorba despre același admiratori insistent care îi trimite mesaje, Simona susține că el ar fi cel care a intrat în saună.

Chiar am crezut că sunt la camera ascunsă. (…) Norocul meu că mai erau două doamne mai în vârstă cu mine. (…) Am avut o intuiție foarte bună de a ieși instant din acea încăpere. Ăsta nu e același admirator care a vrut să intre în firmă, este alt admirator de pe Facebook care tot îmi trimite mesaje. (…) Am făcut și plângere la recepția sălii. Zice „Domnișoară, ai toată libertatea, așa se procedează. Fiecare are libertatea de exprimare'. ', a spus Simona Suhoi, pentru Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter