Iulia Vântur a luat-o de la zero pentru a trăi visul indian: "Ani de zile, am muncit tocmai ca să dovedesc ceva ce românii știau"

Publicat pe

Când a plecat din România literalmente în necunoscut, Iulia Vântur era o vedetă consacrată, însă în India a fost obligată să o ia de la zero în India pentru a-și împlini visul. Și a fost nu doar bariera limbii, ci și cea culturală… Iată ce a povestit vedeta, care acum este celebră și la Bollywood!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cu mai bine de zece ani în urmă, când a părăsit România, Iulia Vântur era o vedetă consacrată, iar faima de care se bucura e dovedită de faptul că și acum are un număr mare de fani aici care îi urmăresc cu interes parcursul profesional, dar și viața personală. Drept urmare, relația dintre ea și Salman Khan este, probabil, unul dintre cele mai comentate subiecte de ani de zile. Fosta vedet[ PRO TV s-a acomodat în India și a reușit să își construiască o carieră la zeci de mii de kilometri de casă, într-o zonă artistică pe care până atunci nu o abordase. Drumul până la celebritate nu a fost însă deloc ușor…

Iulia Vântur a luat-o de la zero pentru a trăi visul indian: "Ani de zile, am muncit tocmai ca să dovedesc ceva ce românii știau"Iulia Vântur a luat-o de la zero pentru a trăi visul indian: "Ani de zile, am muncit tocmai ca să dovedesc ceva ce românii știau"

Iulia Vântur și-a construit cariera de la zero în India

O prezență extrem de rară în peisajul monden autohton, Iulia Vântur s-a numărat printre invitații celui mai așteptat eveniment monden al anului – petrecerea VIVA! 2022. De ani buni, vedeta locuiește în India, după ce Bollywood-ul și-a deschis porțile pentru ea. Iulia are familia și prietenii aici, iar în India cariera, care este una extrem de înfloritoare.

Citește și: Cine este actorul indian de care Iulia Vântur a fost îndrăgostită, înainte de relația cu Salman Khan: „Prima mea pasiune„

Citește și: Ruxi, ținută mega excentrică la petrecerea VIVA! Outfitul ei a atras toate privirile

Citește și: Andreea Marin a etalat la petrecerea VIVA! un accesoriu de suflet: Este un plic pe care îl purta mama mea acum 40 de ani' / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu a purtat un magnific colier de 40.000 de euro la petrecerea VIVA! Cum arată spectaculoasa bijuterie

Are acolo o mulțime de proiecte, atât cinematografice, cât și muzicale, iar în timp a învățat și limba noii țări de adopție atât cât să nu greșească versurile… Mai mult, recent, Iulia Vântur a avut parte de o nouă experiență – artista a susținut concerte în America, și nu oricum, ci cu sala plină. Cu toate acestea, a mărturisit ea, drumul până la celebritate nu a fost unul ușor.

„În momentul în care m-am mutat în India, eram oricum foarte încântată, fascinată de tot ce era acolo, să descopăr, să înțeleg. Probabil că, după aceea, când mi-am dat seama că tot mediul meu înconjurător în care mă simțeam foarte confortabil și eram atât de obișnuită, inclusiv cariera pe care o aveam aici.

Ani de zile, eu am muncit tocmai ca să dovedesc ceva ce românii știau, probabil! Și eu știam, dar oamenii de acolo nu știau.

Mi-a luat ceva timp și muncă să dovedesc că sunt capabilă să fac anumite lucruri. Și probabil că atunci au fost momentele mai dificile!', a spus Iulia Vântur pentru cancan.ro.

A bătut un record național cu piesa lansată în India

Iulia Vântur este interpreta hitului „Seeti Maar”, care are mai bine de 195 de milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa interpretată de românca noastră face parte din coloana sonoră a filmului „Radhe”, în care protagonist este nimeni altul decât Salman Khan, partenerul vedetei.

Cu toate acestea, artistul nu a avut nicio implicare în alegerea Iuliei ca interpretă, ba, mai mult, fosta prezentatoare TV a fost luată prin surprindere la aflarea veștii că a fost aleasă. În scurt timp, piesa a devenit cel mai mare hit al Indiei!

„Știam că este o piesă care va prinde bine însă a depășit toate așteptările. Mă bucur că au ales vocea mea pentru această piesă. Înțeleg că Seeti Maar este în heavy rotation acum peste tot și primesc multe mesaje de la oameni care-mi spun că, într-o perioadă atât de dificilă în India, piesa a adus un zâmbet în sufletul oamenilor și asta e cea mai mare bucurie”, dezvăluia Iulia cu ceva timp în urmă.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter