Singura concurentă căsătorită de la Insula Iubirii, în pat cu una dintre ispitele masculine. Imagini surprinse cu cei doi

Publicat pe

Insula Iubirii 2022 este cel mai dur test de fidelitate. Alex Marcu și Teodora sunt singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii sezonul 6. Cei doi au decis să meargă în Thailanda pentru a descoperit dacă s-au grăbit să se căsătorească. În această seară, Teo i-a o decizie care îl va surprinde pe soțul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În ediția trecută, Alex Marcu a cerut lui Radu Vâlcan să vadă singur imaginile cu soția lui, Teodora. Acesta a fost momentul în care tânărul a descoperit cum se comportă partenera lui în compania ispitelor, dar mai ales în compania lui Ali Habron. A mai rămas o singură săptămână până la finalul emisiunii, iar primele răspunsuri au fost oferite deja.

Singura concurentă căsătorită de la Insula Iubirii, în pat cu una dintre ispitele masculine. Imagini surprinse cu cei doiSingura concurentă căsătorită de la Insula Iubirii, în pat cu una dintre ispitele masculine. Imagini surprinse cu cei doi

După două săptămâni petrecute pe Insula Iubirii, cuplurile și-au dat seama de problemele pe care le aveau în relație. Adevăruri noi ies la iveală și îi iau prin surprindere pe concurenți. De asemenea, unele decizii par să destrame povești de iubire.

Citește și: Adela Popescu, despre felul în care Radu Vâlcan pune la punct concurenții, la Insula Iubirii:”În postura asta de lup moralist…”

Citește și: Sebastian de la Insula Iubirii, după ce a aflat că iubita lui, Cristina, s-a despărțit de el:”Mă simțeam vinovat…”

Citește și: Motivul pentru care Iuliana Luciu nu are relație la 35 de ani:”Mă mai distrez și eu din când în când”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacție neașteptată în plin divorț:'Nu-mi este frică nici de amenințări cu bătaia, nici de…'

Singura concurentă căsătorită de la Insula Iubirii, în pat cu una dintre ispitele masculine

Insula Iubirii, sezonul 6 se apropie de final. A mai rămas o singură săptămână până la sfârșitul testului de fidelitate a cuplurilor venite pe insula din Thailanda. Deși pare că s-a aflat tot, situația pare să scape de sub control. Teo, singura concurentă căsătorită de la Insula iubirii 2022, a luat o decizie neașteptată.

Soția lui Alex Marcu a dormit împreună cu una dintre ispitele masculine. Mai exact, este vorba despre Ali, cel de care Teo s-a apropiat cel mai mult. În această seară, de la 20.30, la Antena 1, telespectatorii vor avea parte de momente neașteptate. „Teodora mi-a făcut invitaţia să dorm alături de ea şi n-am putut refuza! Se simte liniștită și protejată în brațele mele', a declarat Ali.

Teo, nesigură de relația cu Alex Marcu

Teodora și Alex Marcu au venit în Thailanda pentru a-și testa relația. Cei doi sunt căsătoriți, dar se pare că îndoiala pare să se fi instalat tot mai mult în sufletul Teodorei. Concurenta își pune întrebări serioase despre viitorul alături de Alex, soțul ei. Mai mult, tânăra și-a dat seama că nu are o relație perfectă alături de Alex. „Ali m-a ajutat foarte mult să îmi dau seama de relaţia pe care o am. Acasă credeam că am relaţia perfectă şi că nimeni nu poate să mă schimbe! (…) Vreau să mă bucur de fiecare moment care mi-a mai rămas pe insulă!', spune Teodora.

În ediția de luni, 6 iunie, Alex Marcu va fi chemat la Bonfire, pentru a urmări imaginile și declarațiile iubitei sale. Alex îi spune lui Radu Vâlcan că este surprins și curios de tot ce va afla. Telespectatorii emisiunii pot urmări și ei imaginile în această seară, de la 20.30, pe Antena 1. „Sincer nu mă aşteptam să fiu chemat, asta mă face mai curios şi mai tensionat în acelaşi timp!', spune Alex, soțul Teodorei.


Alex Marcu și Teodora sunt singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii 2022

Alex Marcu și Teodora sunt singurul cuplu căsătorit de la Insula iubirii sezonul 6. Cei doi au venit în Thailanda pentru a descoperi dacă sunt potriviți unul pentru celălalt.

Se pare că Teodora și-a dat seama că de-a lungul timpului, în relația cu Alex, ea s-a pus pe locul doi. Ea i-a spus lui Katy că de acum înainte va alege fericirea înaintea lui. „Eu m-am pus pe mine pe locul doi, dar de acum o să mă pun pe mine pe primul loc', mai declară Teodora la Insula Iubirii sezonul 6.

Sursa foto: Captura video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter