Drama trăită de Emilia Ghinescu. Tatăl său vitreg a supus-o unor bătăi crunte: "M-a luat efectiv de picioare și..."

Publicat pe

Emilia Ghinescu este una dintre cele mia apreciate interprete de muzică populară din România. Vedeta are o carieră de succes și o familie minunată. Cu toate astea, puțină lume știe că artista a avut o copilărie traumatizată. Tatăl vitreg era extrem de violent cu ea, motiv pentru care cântăreața a fugit de acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Emilia Ghinescu este o cântăreață de muzică populară apreciată de public, dar viața nu a fost deloc ușoară pentru ea. Vedeta a făcut dezvăluiri despre mama care i-a marcat viața. Interpreta a povestit că a suferit multe lovituri și bătăi din partea tatălui vitreg.

Drama trăită de Emilia Ghinescu. Tatăl său vitreg a supus-o unor bătăi crunte: "M-a luat efectiv de picioare și..."Drama trăită de Emilia Ghinescu. Tatăl său vitreg a supus-o unor bătăi crunte: "M-a luat efectiv de picioare și..."

Cântăreața a trecut prin momente cumplite în copilărie. Artista a reușit cu greu să se detașeze de acele amintiri neplăcute. Loviturile și bătăile din partea tatălui vitreg au urmărit-o mult timp. Emilia a crezut că bărbatul îi este tată biologic,dar adevărul era cu totul altul.

Citește și: Câte operații estetice are Emilia Ghinescu, la 43 de ani:”Dacă am avut ceva care să nu-mi placă la mine, am remediat”

Citește și: Cum și-a dat seama Emilia Ghinescu că fostul ei partener de viață o înșela:„Era din ce în ce mai rece'

Citește și: Denisa Filcea, prima imagine după naștere. Ce mesaj a transmis soția lui Flick:”Opera de artă pe care…”

Citește și: În ce a investit Alexandra Ungureanu banii câștigați la Bravo, ai stil!':”Mi-am cumpărat un apartament”

Drama trăită de Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu are o carieră de succes și o familie minunată. Vedeta este fericită în prezent, dar în copilărie a avut parte de momente cumplite. Artista avea aproximativ 10 ani când a aflat că bărbatul care a crescut-o nu era, de fapt, tatăl biologic. Emilia a îndurat multă suferință din partea acestuia. Tatăl vitreg o bătea, motiv pentru care artista a fugit de multe ori de acasă.

„Când am aflat că el nu este tatăl meu natural, am început să înțeleg de ce mi se întâmplau toate lucrurile. Aveam 10 ani, după ce am învățat să citesc am găsit certificatul de naștere, am întrebat-o pe bunica și mi-a explicat ce s-a întâmplat și care e adevărul.Când ajungeam la Pitești, la părinții mei, pentru mine era nefericirea într-un cuvânt! Bunicii știau să mă iubească, acasă nu mă simțeam iubită, mama și ea era chinuită și bătută de tata.De multe ori am fugit de acasă la țară, undeva la 60 de kilometri de Pitești, în toiul nopții, iarna, nu avea importanță. Fugeam pentru că nu mai puteam', a povestit artista în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

Emilia Ghinescu și-a amintit un episod pentru care a luat bătaie

Artista și-a amintit un episod dramatic, declarând că nici mama sa nu a dus o viață bună alături de bărbatul cu care s-a căsătorit. Emilia Ghinescu a spus că nu a fost susținută de mama sa în carieră. Artista a povestit că a scăpat farfuria cu salată boeuf, iar tatăl său a bătut-o foarte tare atunci.

„Mama făcuse un platou cu salată boeuf, eu, mică fiind, nu am ajuns să iau platoul din frigider, l-am scăpat pe jos și salata s-a împrăștiat. Când a venit tata, bătaia pe care am mâncat-o a fost…M-a luat efectiv de picioare și m-a bătut cu capul în jos, am mâncat bătaie invers. Ne bătea cu cureaua sau cu furtunul de la mașina de spălat', a mai spus Emilia Ghinescu.

Mama artistei a divorțat de tatăl ei vitreg

Din fericire, mama artistei a decis să divorțeze de partenerul de viață care era foarte agresiv. Atunci artista s-a bucurat foarte mult când a aflat.

Emilia Ghinescu nu l-a cunoscut pe tatăl ei biologic, dar mai are frați din partea acestuia. La 41 de ani,artista este mămica a trei copii și este măritată cu un bărbat care o iubește enorm.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter