Smiley a făcut-o pe Gina Pistol să plângă la zilele ei de naștere: ”Nu am cum să-i arăt așa ceva fiicei mele. Plângeam la poartă”

Publicat pe

Smiley a făcut-o pe Gina Pistol să plângă la zilele ei de naștere de mai multe ori! Întotdeauna s-au pozat în cuplul și familia de vis, în care toate lucrurile merg roz. Ei bine însă, frumoasa soție a artistului a fost mai sinceră ca niciodată și a dezvăluit lucruri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Iată în ce circumstanțe a făcut-o cântărețul să plângă pe îndrăgita prezentatoare TV, dar și de ce s-a filmat în acele momente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley se iubesc cu foc de mai mulți ani. Din rodul iubirii lor a rezultat și o fiică care este absolut adorabilă și zilnic le aduce zâmbetul pe buze. Ei bine, cu toate astea, artistul i-a adus de mai multe ori lacrimi pe față partenerei sale de viață. Prezentatoarea TV a tăcut până acum, însă nu a mai putut să țină aceste lucruri doar pentru ea.

Smiley a făcut-o pe Gina Pistol să plângă la zilele ei de naștere: 'Nu am cum să-i arăt așa ceva fiicei mele. Plângeam la poartă'Smiley a făcut-o pe Gina Pistol să plângă la zilele ei de naștere: 'Nu am cum să-i arăt așa ceva fiicei mele. Plângeam la poartă'

Nu, nu a făcut-o să plângă de supărare sau de tristețe, ci de fericire! Gina Pistol și Smiley sunt în general destul de retrași când vine vorba de viața lor privată, astfel că rar postează lucruri din intimitate. Artistul a învățat de-a lungul anilor cum să își surprindă iubita, astfel că deseori îi aduce lacrimi de fericire, emoție și iubire pe față.

Citește și: Ce reproșuri are Gina Pistol la adresa lui Smiley:„Eu am avut o altfel de viață până anul trecut'

Citește și: Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley, de când au devenit părinți:”Cel mai bun exercițiu”

Citește și: Ce probleme are Vlăduța Lupău după sarcină, pe lângă căderea părului:„Nu faceți greșeala asta. Dacă aș da timpul înapoi…'

Citește și: Daniel Onoriu a ieșit din arest:”A fost ca un dar în prag de Sărbători!”. Ce interdicții are

Smiley a făcut-o pe Gina Pistol să plângă la zilele ei de naștere

Gina Pistol nu a mai ezitat și a fost mai sinceră ca niciodată. Frumoasa prezentatoare TV a povestit mai multe momente în care iubitul ei a emoționat-o până la lacrimi. Cel mai recent a fost chiar în urmă cu câteva zile, când a împlinit vârsta de 42 de ani. Plecată pentru scurt timp de acasă, Smiley a pofitat de timp și a împodobit toată curtea cu numeroase luminițe și decorațiuni de Crăciun, știind cât de mult îi plac partenerei de viață. Cum a ajuns în fața porții, Gina Pistol nu s-a putut abține din plâns!

Andrei mi-a făcut niște surprize atât de faine de ziua mea. A împodobit curtea cu tot felul de luminițe. Când am ajuns plângeam ca neroada la poartă, nu voiam să intru în curte. Stăteam și plângeam la poartă. Deci am găsit curtea împodobită ca în povești. Dar am plâns… Pentru că nu prea a făcut nimeni lucrul ăsta pentru mine. Eu tot timpul am arătat că sunt un om foarte puternic și că nu am nevoie de mici chestii.', a povestit Gina Pistol în podcast-ul lui Horia Brenciu.

Smiley și-a emoționat iubita până la lacrimi de mai multe ori

Smiley știe care sunt punctele „slabe' ale iubitei lui, astfel că a învățat deja cum să o surprindă și emoționeze de fiecare dată. Nu, nu prin cadouri scumpe și diamante sau pietre prețioase, ci prin lucruri mici și simple, făcute din dragoste. Dacă anul acesta a surprins-o cu împodobirea curții cu numeroase luminițe, în trecut, artistul a găsit o altă metodă. Mai concret, i-a pregătit dis-de-dimineață un concert în living în care își cânta melodiile lui, dar și piesele ei preferate.

„ Și într-o dimineață, aveam de ziua mea filmări. Iar Andrei mă întreba seara: Mâine ce program ai? La cât mergi la filmări? Și la cât te trezești? Eu nu înțelegeam asta cu trezitul, pentru că de obicei îmi zice să nu îl trezesc dimineața. Și la baie cât o să stai, îți ia mult? El îmi pregătea o surpriză pentru a doua zi. M-am trezit, în pat fiind, am auzit așa o muzică clară. Era în livingul nou un cvartet de coarde care îmi cântau melodii și de la el și melodiile mele preferate. Deci toată filmarea eu plângeam cu muci la nas, deci n-am cum să-i arăt fiicei mele așa ceva niciodată. Doamne ferește. Sunt urâtă când plâng, dar a fost atât de frumos', a mai spus prezentatoarea TV.

Cum au ajuns Gina Pistol și Smiley să formeze un cuplu

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor au făcut și o fetiță. Formează o familie uimitoare împreună, însă puțini știu cum s-au cunoscut ei, cât și cum au început să formeze o relație. Prezentatoarea TV a dezvăluit secretul iubirii lor, explicând cum, dar și când au început să fie un cuplu.

Noi vorbeam așa… ne recomandam filme, una alta, înainte să fim împreună. Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri și-l făceam să râdă. Așa l-am agățat. Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț, nu cu doi, cu unul', a povestit amuzată în podcastul lui Brenciu. Smiley i-a răspuns că are o poftă teribilă de gomboți (găluște cu prune), iar Gina nu a stat pe gânduri și a făcut următoarea mutare, care pare să fi fost decisivă în viețile celor doi. „Vrei să-ți fac? Când mă întorc în Bucureși îți fac.

I-am făcut gomboți. A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni. El a venit la mine, avusese puțină treabă la studio și a venit la mine. Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe youtube și mâncam gomboți. Am stat vreo 3 ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia'a povestit Gina Pistol în podcastul lui Brenciu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter