Smiley a lansat o melodie de dragoste după ce a recunoscut oficial relația cu Gina Pistol

Publicat pe

Smiley lansează My Love', o piesă-terapie pentru relațiile de iubire încercate de timp și de timpuri. Piesă My Love este că o declarație de dragoste pe viață, este o invitație la neuitare a momentelor care leagă doi oameni', descrie Smiley piesă pe care a scris-o în Statele Unite ale Americii alături de compozitori care au făcut muzică pentru Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montană.

 Îmi doresc că cei care o ascultă să se simtă bine, să își ia perechea la dans și să se bucure de moment sau, dacă sunt singuri, să-și amintească de persoană iubita', spune Smiley despre My Love, o piesă banku, un stil muzical nou, că un mix de reggae, dancehall și pop.

Videoclipul piesei este filmat în America de către Edward Aninaru, la Salvation Mountain din Deșertul Californian, o construcție plină de simboluri, dedicată credinței și iubirii.

Deși este un loc deschis vizitatorilor și celor care vor să mediteze, filmările la Salvation Mountain se fac doar pe baza unei aprobări și a compatibilității dintre artist cu opera să și valorile pe care le reprezintă spațiul. După ce i-au studiat activitatea și muzică, cei de la Salvation Mountain au remarcat vibe-ul piesei Acasă' și i-au primit cu bucurie pe Smiley și echipa să pentru filmări.

Filmările au durat o zi întreagă și pot să spun că mi-a fost cel mai cald din toată viață mea, cred că erau în jur de 50 de grade. În plin deșert, fără niciun pic de umbră și sub un soare puternic, am rezistat până la urmă și a ieșit un clip bun.', povestește Smiley care a avut alături la filmările clipului un fotomodel exotic din Los Angeles.

Smiley a lansat o melodie de dragoste după ce a recunoscut oficial relația cu Gina PistolSmiley a lansat o melodie de dragoste după ce a recunoscut oficial relația cu Gina Pistol

My Love' face parte dintr-o serie de piese pozitive în limba engleză pe care Smiley și-a propus să le lanseze în viitorul apropiat cu care speră să ajungă în viețile și playlisturile cât mai multor oameni din întreagă lume. 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter