Mesajul cutremurător transmis de mama lui Răzvan Ciobanu, la jumătate de an de la moartea fiului său: ”Mi-aş dori ca toată durerea mea să fie doar un vis”

Publicat pe
Mesajul cutremurător transmis de mama lui Răzvan Ciobanu, la jumătate de an de la moartea fiului său: 'Mi-aş dori ca toată durerea mea să fie doar un vis'Mesajul cutremurător transmis de mama lui Răzvan Ciobanu, la jumătate de an de la moartea fiului său: 'Mi-aş dori ca toată durerea mea să fie doar un vis'

Moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu, în a doua zi de Paște, a lăsat un gol în inimile multor oameni, iar părinții lui se luptă în continuare cu o durere de nedescris. Mama regretatului designer a postat în social media un mesaj emoționant, în care își plânge fiul.

La aproape jumătate de an de la moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu, în urma unui accident rutier, când designerul a pierdut controlul mașinii, părinții lui nu își găsesc alinarea.

Mama designerului, care are o pensiune în satul Ciungetu, a postat un mesaj emoționant pe Facebook.

'Mi-aş dori ca toată durerea mea să fie doar un vis. Acolo sus, printre stele, am o persoană care ştiu că mă va veghea şi va fi mereu în inima şi în sufletul meu'. (…) OAMENII nu MOR. Ei se mută în stele şi în INIMILE celor care îi iubesc. Când ne este DOR, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, ACASĂ. La noi. Se aşează pe prispa GÂNDURILOR, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, ÎI PUTEM CHIAR SIMȚI', acesta a fost mesajul transmis de mama lui Răzvan.

 În ce relații era Răzvan Ciobanu cu părinții lui

Răzvan Ciobanu a apărut o singură dată cu mama sa la o emisiune tv, în 2015. În rest, nici măcar prietenii lui apropiați nu știau exact care este relația cu părinții. Nu cred că a avut o relație bună cu părinții lui. La ultimul interviu, mi-a zis că abia-abia a reușit să restabilească o legătură cu mama lui, dar nu știu. Chiar nu știu, că nu vorbea despre ei niciodată, a declarat Vica Blochina pentru emisiunea lui Cătălin Măruță, la PRO TV. Lucru confirmat și de Oana Roman, la același post tv: ‘Nu nu l-am auzit vorbind niciodată despre părinții lui. Am mulți ani de când sunt prietenă cu el, dar nu vorbea despre ei. Nu au apărut public niciodată. Cred că și din cauza faptului că el și-a asumat public orientarea sa sexuală, nu știu’.

Una din puținele declarații date de  Răzvan Ciobanu despre relația cu părinții săi a fost pentru ‘Acces Direct„. Întrebat cum se înțelege cu mama lui, acesta a răspuns: ‘Bine, e importantă relația cu ambii părinți, dacă mă întrebi pe mine și e bine să-l lași pe copil să aleagă cui să se destăinuie. (…). Eu cred că nu eram lepră; nu mi-a plăcut școala, dar m-am dus până în anul patru de facultate. (….). Acum îmi pare rău că nu am terminat-o. (…). Au fost perioade și perioade. Acum am tot ce îmi doresc de la părinții mei.

Foto: Facebook

Citește și:

Moment In Memoriam Răzvan Ciobanu, la Chefi la cuțite. Creatorul de modă s-a stins din viață în urmă cu 5 luni

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter