Nora lui Adrian Năstase, prima apariție publică după ce a devenit mamă. Incredibil cum arată în rochii mulate la două luni după naștere

Publicat pe
Nora lui Adrian Năstase, prima apariție publică după ce a devenit mamă. Incredibil cum arată în rochii mulate la două luni după naștereNora lui Adrian Năstase, prima apariție publică după ce a devenit mamă. Incredibil cum arată în rochii mulate la două luni după naștere

Nora lui Adrian Năstase a adus pe lume un băiețel în urmă cu două luni, dar arată de parcă nu ar fi născut niciodată. Fost manechin, soția lui Andrei Năstase a lăsat pe toată lumea mască cu aparițiile sale publice, unde a ales rochii mulate. Bianca, mamă a doi copii, este incredibil de suplă.

Fiul cel mare al lui Adrian Năstase, Andrei, a devenit din nou tată, în urmă cu aproximativ două luni. Soția lui Andrei, fost manechin, a adus pe lume al doilea copil al cuplului, tot băiat, în cel mai mare secret.

La două luni de la naștere, Bianca Ciuvăț arată fabulos, așa cum arată fotografiile postate de aceasta pe pagina ei de Instagram. În rochii elegante și mai ales mulate, ai zice că soția lui Andrei Năstase nu a născut niciodată.

Cine este nora lui Adrian Năstase. A lucrat ca model

Soția lui Andrei Năstase a născut la finalul acestei veri, dar fericitul eveniment a fost ținut secret de părinții, până când bunicul, fost premier al României, a făcut marele anunțe pe pagina sa de Facebook. 'Astazi s-a născut Filip-Mihail, fiul Biancai și al lui Andrei, fratele lui Nicolas și al doilea nepot al nostru. Să fie sănătos și să aibă un dram de noroc', a declarat Adrian Năstase, pe care Andrei și Bianca l-au făcut bunic prima data în 2017, când a venit pe lume Nicholas.

Andrei Năstase și Bianca Ciuvăț formează un cuplu de nouă ani, iar în urmă cu doi ani, cu puțin timp înainte să se nască primul lor copil, și-au unit destinele. Bianca este un fost manechin, acum designer, absolventă de Drept.

Foto: Instagram

Citește și:

Smiley a lansat o melodie de dragoste după ce a recunoscut oficial relația cu Gina Pistol

Viața e plină de surprize! Bebe Cotimanis a apelat la ajutorul fostei soții, pe care a părăsit-o în urmă cu doi ani pentru o altă femeie

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter