Smiley are o avere impresionantă. Doar din YouTube câștigă 10.000 de euro pe lună

Publicat pe

Smiley este unul dintre cei mai bogați artiști din România, cu o avere impresionantă pe care a strâns-o nu doar din concerte. Smiley are mai multe surse de venit și doar YouTube-ul îi aduce în jur de 10.000 de euro pe lună. Iată, așadar, câți bani are Smiley, partenerul de viață al Ginei Pistol.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un om împlinit. Artistul este un om realizat atât pe plan personal, cât și pe cel profesional. Are o familie frumoasă cu Gina Pistol și o avere impresionantă.

Smiley are o avere impresionantă. Doar din YouTube câștigă 10.000 de euro pe lunăSmiley are o avere impresionantă. Doar din YouTube câștigă 10.000 de euro pe lună

Ce avere are Smiley

Numai de la 'Românii au Talent', Smiley încasează circa 100.000 euro pe sezon, din ultimele contracte publicitare de imagine i-au căzut în buzunare circa 50.000 euro, iar din YouTube, în jur de 10.000 euro lunar, potrivit money.ro.

Smiley nu s-a oprit doar la muzică și a invetit și în câteva afaceri care au mers foarte bine. Cea mai cunoscută companie a sa este casa de discuri, unde deține 70% din profituri.

Citește și: Cristina Ţopescu nu era singură pe lume, teoretic: avea doi fraţi vitregi. Cine sunt cei doi băieţi ai lui Cristian Ţopescu

Citește și: Ionela Lucan și-a dat demisia de la Observatorul Antena 1 după 12 ani.Cine o înlocuiește

Citește și: Cum arată Neti Sandu în fustă mini, la 63 de ani.Astroloaga de la Pro TV are picioare de manechin!

Citește și: Cristian Boureanu neagă că a fost violent cu fostele sale partenere:S-a spus că am împins-o pe Valentina Pelinel și și-a rupt piciorul

Smiley a deschis în 2006, casa de producție muzicală independentă Hahaha Production, care s-a dovedit o reală fabrică de succese muzicale, implicit de bani. Din 2011 până în 2017, firma a făcut un profit anual de circa 700.000 de euro, iar din 2018 de 820.000 de euro.

Anul 2021 a venit pentru afacerea menționată anterior cu sume de patru ori mai mari decât în anul 2020. Casa de discuri a înregistrat afaceri în valoare de 9,13 milioane de lei, profitul lui Smiley fiind de 736.000 de lei din suma totală.

Din ce afaceri mai face Smiley mulți bani

Pe lângă studio, artistul se mai ocupă atât cu imobiliarele, cât și cu hainele. În 2021, o companie cu care acesta este asociat a avut o cifră de afaceri în valoare de 295.000 lei.

Din această sumă, 30% au reprezentat acțiunile deținute de artist, scrie wowbiz.ro.

Totodată, Smiley încasează din drepturi de autor pe zeci de melodii care rulează în eterul național (în calitate de compozitor și producător, fiind coproprietar al casei de discuri 'HaHaHa Production') sume de alte zeci de mii de euro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter