Smiley, mărturisiri despre rolul de tată: „La prima băiță a lui Josephine am...”

Publicat pe

Smiley a făcut noi dezvăluiri despre postura de tată. Fiica lui, Josephine, a venit pe lume în urmă cu șase luni și de atunci cântărețul a învățat să se adapteze la noua lui viață. Dacă la început a întâmpinat dificultăți, acum artistul și-a intrat complet în rol și totul i se pare simplu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Smiley, mărturisiri despre rolul de tată. Cântărețul și iubita lui, Gina Pistol sunt atenți non-stop în jurul fetiței nu a fost nevoie să apeleze deloc până acum la ajutorul părinților sau a unei dădace.

Smiley, mărturisiri despre rolul de tată: „La prima băiță a lui Josephine am...'Smiley, mărturisiri despre rolul de tată: „La prima băiță a lui Josephine am...'

Smiley, despre experiența de tată

Smiley, mărturisiri despre rolul de tată. De curând, Smiley, care în ultima vreme în spălat biberoane și schimbat scutece, a dat noi detalii despre postura de tată.

„Sunt foarte rapid la schimbat biberoane, scutece, tot. Mi-e foarte ușor în postura de tătic. La prima băiță însă am slăbit vreo două kilograme. Acum mi-am intrat în mână.

Pot să spun că sunt foarte îndemânatic. Începem diversificarea, are deja șase luni', a povestit cântărețul la Pro TV. 

Citește și: Ce metodă folosește Smiley pentru dezvoltarea creierului fiicei sale:

Citește și: Cum s-au cunoscut Smiley și Gina Pistol

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Giani Kiriță

Citește și: Cine este Alexandru Brebenoiu de la Mireasa

Cum s-a transformat viața lui Smiley de când a devenit tată

Deși pare că este făcut pentru rolul de tată, Smiley totuși recunoaște că venirea pe lume a fiicei sale l-a schimbat ca om.

„De când am devenit tată, cred că nu mai pierd atât de mult timp. Nu am renunţat la nimic, dar, da, nu mai pierd atât de mult timp cu lucruri care nu erau neapărat atât de necesare’, a declarat Smiley, pentru Click.

Smiley, mărturisiri despre rolul de tată. Mai mult decât atât, Smiley mai spune că este un tată care nu s-a confruntat cu probleme deosebite de când fiica sa a venit pe lume, în luna martie a acestui an.

„Aceleaşi momente pe care le trăieşte toată lumea, primele băiţe, prima oară când schimbi scutecul, plimbările, toate astea. Mai avem momente în care plânge mai mult, dar chiar suntem foarte norocoşi din punctul ăsta de vedere, iar eu nu sunt panicos de fel!’, a mai declarat Smiley despre rolul de tată, potrivit aceleași surse.

Smiley, despre rolul de tată. Cum i-a ales numele fetiței

Smiley a povestit și cum a ales numele fiicei sale,  Josephine, Ana împreună cu Gina.

Primul nume a fost ales de prezentatoarea TV, după o piesă care îi place foarte mult și poartă același nume.

El a ales numele Ana. Smiley a mărturisit că îi place foarte mult pentru că este un nume simplu, dar și pentru că se potrivește perfect cu numele său de familie, Maria.

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele.

„Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana.

Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine, a mai adăugat Smiley.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter