Smiley s-a întors la vechea dragoste... actoria. De data asta, în rol principal! În ce film va juca artistul

Publicat pe

Smiley nu este un novice într-ale cinematografiei, artistul cochetând de-a lungul timpului cu actoria, însă, de data aceasta va bifa o premieră – urmează să fie protagonist într-o nouă producție românească.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Smiley, la fel ca majoritatea artiștilor români, a fost afectat de pandemia de coronavirus, multe din proiectele sale fiind amânate pe termen nelimitat. După ce a rămas fără postul de jurat de la Vocea Românei și o parte din concertele sale au fost puse pe hold, artistul a revenit la o pasiune mai veche, actoria.

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei: „A știut colega de rate ce să aleagă”/ EXCLUSIV

Smiley va juca într-o comedie dramatică

De-a lungul timpului, artistul a avut apariții episodice în producții ca „Selfie”, „Oh, Ramona!” și „Nașa”, „Un film Simplu”, „Triplusec”și a apărut în serialul „Cu un pas înainte”, acum a trecut la un nivel superior, urmând să fie protagonistul unui film regizat de Iura Luncașu. Este vorba despre un proiect în care sunt implicați tineri actori talentați, dar și vedete din showbiz.

Smiley s-a întors la vechea dragoste... actoria. De data asta, în rol principal! În ce film va juca artistulSmiley s-a întors la vechea dragoste... actoria. De data asta, în rol principal! În ce film va juca artistul

„În câteva zile ne vom apuca din nou de filmat pentru comedia dramatică cu final pozitiv <>, în care Smiley va avea rolul principal. Am lucrat bine împreună cu el vara aceasta și mai facem un poiect în care vor mai juca actori precum Ada Galeș, Cosmin Natanticu, Augustin Viziru, Sali Levent și Adelina Pestrițu într-un rol mai mic. Știți că eu lucrez cu multe vedete pe roluri secundare și îmi place așa. Am terminat și sezonul doi din „Profu' de la Pro TV. Cu noile reguli și reglementări vom vedea când vor ajunge în cinematografe cu proiectele terminate însă vom aștepta. Am și eu o strategie și vom vedea ce se va întâmpla', a declarat Iura Luncaşu pentru Click!

Citește și: Gabriel Cotabiță, despre secretul căsniciei fericite cu o femeie mai tânără cu 30 de ani: „Trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă un om care te iubește necondiționat!”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter