Regele Thailandei și-a iertat concubina favorită! A eliberat-o, după 10 luni de închisoare, și va reveni în harem

Publicat pe

Regele Thailandei, Maha Vajiralongkorn, unul dintre cei mai excentrici suverani, și-a iertat recent concubina favorită, pe Sineenat Wongvajirapakdi, care, după 10 luni de închisoare, va reveni în harem.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cunoscut nu doar pentru excentricitatea sa, ci și pentru apetența pentru femei, Regele Thailandei, Maha Vajiralongkorn, a făcut recent un act de clemență, eliberându-și concubina din închisoare după 10 luni.

Concubina a vrut drepturi egale cu soția

Autointitulat Rama al X-lea, după ce a urcat pe tron, în 2016, Regele Thailandei și-a pedepsit concubina preferată, însă nu a putut rezista prea mult fără ea. Fostei asistente şi general de armată, Sineenat Wongvajirapakdi, în vârstă de 35 de ani, i-au fost aduse acuzații de lipsă de loialitate şi respect și de ambiţii fără limită. Concubina regelui ar fi încercat să se ridice pe o poziţie egală cu regina Suthida, o fostă stewardesă cu care regele s-a însurat în 2019. Conform publicației 'Bild', ea urmează să ajungă cu avionul în Germania, unde se află monarhul, ca sclavă sexuală.

Citește și: Regele Thailandei și-a prezentat concubina oficială la două luni după ce s-a însurat. Ea este pilot de avioane de luptă!

Regele Thailandei și-a iertat concubina favorită! A eliberat-o, după 10 luni de închisoare, și va reveni în haremRegele Thailandei și-a iertat concubina favorită! A eliberat-o, după 10 luni de închisoare, și va reveni în harem

Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei!

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, Regele Thailandei s-a autoizolat într-un hotel de lux din Germania alături de întregul său harem, format din 20 de femei. Deși odată cu izbucnirea epidemiei de COVID-19, majoritatea hotelurilor din Germania s-au închis, pentru Maha Vajiralongkorn s-a făcut o excepție, drept urmare întreaga suită a fost cazată la Grand Hotel Sonnenbichl, situat la poalele Alpilor. Conform unui un purtător de cuvânt al primăriei din Garmisch-Partenkirchen, „s-a făcut o excepţie pentru Grand Hotel Sonnenbichl, deoarece oaspeţii sunt un grup omogen, care nu interacţionează cu alte persoane'.

Pe de altă parte, în Thailanda, unde Regele este destul de contestat, la scurt timp după aflarea veștii, internetul a luat foc… Chiar dacă insultarea monarhiei din Thailanda este o infracţiune ce se pedepsește cu până la 15 ani de închisoare, hashtagul #WhyDoWeNeedAKing (De ce avem nevoie de rege?) a fost folosit de peste 1,2 milioane de ori în 24 de ore.

Citește și: Cum arată Bella, fiica adoptivă a lui Nicole Kidman și a lui Tom Cruise. La 27 de ani, tânăra refuză să se afișeze în public

Foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter