Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei. Cântăreața este în război cu familia: „Sunt distruși și mi-e milă de ei”

Publicat pe

Mariah Carey nu are o relație bună cu frații ei, iar acest lucru este cunoscut de ceva timp. Recent, cântăreața a făcut o serie de dezvăluiri care i-au șocat pe fani. Mariah Carey spune că nu a avut niciodată familia alături, iar despre frații ei nu are nicidecum cuvinte de laudă. Artista îi numește distruși și refuză să petreacă timp cu ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Într-un interviu recent, Mariah Carey a povestit cum se înțelege cu frații săi, Morgan, în vârstă de 60 de ani și Alison, în vârstă de 58 de ani. Carey susține că rudele sale s-au comportat groaznic cu ea pe tot parcursul vieții și nu ar fi făcut aceste dezvăluiri dureroase dacă nu ar fi început ei să vorbească despre problemele din familie.

„S-au comportat crud şi fără inimă cu mine cam pe tot parcursul vieţii mele. N-aş fi vorbit despre familia mea deloc, dacă ei n-ar fi făcut-o înaintea mea. Îi iert, dar n-o să-i invit să petrecem timp împreună. Sunt distruşi şi mi-e milă de ei”, a spus Mariah Carey.

S-a îngrașat peste 30 kg, apoi a slăbit spectaculos. Cum arată acum Mariah Carey și ce dietă ține pentru a scăpa repede de kilogramele în plus

Nu a mai vorbit cu sora ei de 26 de ani

Între ea și sora sa, Alison, lucrurile au degenerat încă de acum 26 de ani. Sora mai mare a artistei este dependentă de droguri și alcool, toate în timp ce se prostituează pentru a supraviețui. Dacă la începutul carierei sale, Mariah a încercat în repetate rânduri să-și salveze sora, plătindu-i tratamentele de dezintoxicare, acest lucru a fost fără folos.

După mai multe încercări eșuate, diva a constata că sora sa nu face eforturi pentru a-și schimba viața.

Sora prostituată a lui Mariah Carey a dat-o în judecată pe mama lor! A obligat-o să facă sex la 10 ani și să privească în timp ce alți copii erau abuzați

În anul 2015, Alison a fost nevoită să treacă prin două operații dificile, una la creier și alta la coloana vertebrală. Aceasta a apelat la sora sa prin intermediul presei, încercând să o înduioșească pe Mariah. Din păcate, diva nu s-a lăsat impresionată de strigătul de ajutor al lui Alison.

„Mariah, te iubesc şi am nevoie disperată de tine! Te rog, nu mă abandona!”, a strigat Alison într-un clip postat pe Internet, fiind susținută de fratele ei, Morgan.

Mai multe detalii din viața profesională, dar și personală se așteaptă a fi dezvăluite în cea de-a doua autobiografie a artistei, care va fi publicată luna aceasta.

'Mariah e interesată doar de frumusețea ei'

Alison este pe moarte. A ajuns piele şi os după ce s-a infectat cu virusul HIV. Mariah e interesată doar de frumuseţea ei, crede că e nemaipomenită, dar e o vrăjitoare rea', a declarat fratele artistei, în urmă cu câțiva ani.

Bărbatul a povestit că, în trecut, pe când Mariah nu se lansase, Alison avea grijă de întreaga lor familie din banii pe care îi câştiga ca prostituată. Morgan a povestit că a venit din Italia, unde trăia, să aibă grijă de Alison. Însă Mariah habar nu a avut niciodată de ea. După ce s-au certat în 1994, nu şi-au mai vorbit niciodată.

Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei. Cântăreața este în război cu familia: „Sunt distruși și mi-e milă de ei'Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei. Cântăreața este în război cu familia: „Sunt distruși și mi-e milă de ei'

Alison are 4 copii şi a rămas prima oară însărcinată la 15 ani. A ajuns prostituată în New York după ce a devenit dependentă de droguri. Sora lui Mariah Carey a dat-o în judecată pe mama lor, Patricia Carey.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter