Sofia Vergara şi Joe Manganiello se pregătesc de nuntă

Publicat pe

Unul dintre cele mai hot cupluri ale mometului de la Hollywood, Sofia Vergara şi Joe Managniello, urmează să se căsătorească anul acesta.

 

Cel mai probabil evenimentul va avea loc la toamnă când agendele celor doi actori vor fi mai libere şi se vor putea ocupa de organizarea ceremoniei.

 

Acum 2 zile, cei doi au fost prezenţi pe covorul roşu la Premiile SAG, oferind una dintre cele mai frumoase apariţii. Îmbrăcată într-o rochie roşie Donna Karan Atelier, Sofia (42) a strălucit la braţul iubitului ei, în timp ce pe deget purta inelul de logodnă primit la sfârşitul anului trecut după o relaţie de doar câteva luni.

 

Şi dacă la început cei doi se gândeau la o ceremonie discretă, se pare că evenimentul va fi unul de amploare cu numeroşi invitaţi.

 

Va fi grandios. Am început cu o listă de 20 de persoane şi acum avem pagini întregi cu nume. , a mărturisit Sofia la gala la care a participat, extrem de fericită că şi-a găsit alesul.

 

Foto: Hepta si Facebook

 

Sofia Vergara şi Joe Manganiello se pregătesc de nuntăSofia Vergara şi Joe Manganiello se pregătesc de nuntă

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter