Sorin Oprea, declarații despre ziua în care Răzvan Ciobanu a murit. A mers în apartamentul designerului imediat

Publicat pe

Sorin Oprea, partenerul în afaceri, a dezvăluit noi informații despre ziua în care Răzvan Ciobanu a murit. Acesta a mers în apartementul creatorului de modă chiar l-a scurt timp după ce a murit. 

Multe controverse au apărut după moartea creatorului de modă. Iată că partenerul lui de afaceri, Sorin Oprea, a dezvăluit că a mers în apartamentul lui Răzvan imediat după ce a aflat de moartea lui. Acolo nu era nimeni în afară de un bărbat care stătea lipit de ușă. Ulterior, Sorin a luat legătura cu mama regretatului designer pentru a stabili detalii pentru înmormântare.

Au constat apoi că apartamentul a fost devastat. Cineva ar fi luat din lucrurile creatorului de modă.

„Eu nu am avut de ascuns absolut nimic chiar din prima secundă. Prima apariţie a mea a fost acolo fără părinţi. Eu am probe la ce oră m-am trezit, la ce oră m-am dus acolo, la ce oră am sunat pe fiecare în parte. Deci, orice scot pe gruă, am o probă. Primul feeling pe care l-am avut a fost să merg, să dau de părinţii lui, de familia lui, deoarece, după cum v-am şi zis, cu o noapte în urmă mă întâlnisem cu el şi trebuia să meargă cu noi în maşină spre Bucureşti şi aşa am simţit, să merg acolo, în ideea de a dat de familie, de cineva, ştiind că el tot timpul mai stătea cu cineva în casă. Deci tot timpul era un bărbat la el în casă. 

Era un străin la uşă, voia să intre înauntru. Am vorbit cu el, i-am explicat că un prieten de-al meu tocmai ce a murit, dacă a văzut pe cineva pe aici, familie, ceva, prieteni… Mi-a spus că nu şi că îi pare rău.

Am intrat înauntru, apoi am urcat pe scări, am intrat la el pe hol, pe casa scării şi undeva, în spatele unui tablou, masă, nu ştiu ce era aia… era pisica. Uşa era crăpată undeva la un cinci centimetri. Nu, pentru că mirosea. Haideţi să lămurim treaba asta odată pentru totdeauna. Eu nu am intrat în apartamentul lui Răzvan deoarece mirosea extraordinar de urât.

Am plecat spre casă, am sunat-o pe mama lui şi mi-a zis că în două, trei ore, ajunge în Bucureşti şi cum ajunge mă sună şi dacă pot să o ajut să îi aleagă haine lui Răzvan, să aibă cu ce să îl îmbrace la Constanţa, să îl aducă în Bucureşti. După două, trei ore, am mers acolo…  

Devastată, exact cum a zis şi doamna avocat. Toate hainele erau aruncate pe jos, adică nu toate, câteva din ele. Răzvan avea perioade. Avea perioade când era ordonat, avea perioade când nu-i păsa de nimic şi tot ce era în jurul lui nu conta şi na. Erau căzute haine pe jos, era mizerie, rahat de pisică. Asta şi mirosea în halul ăsta. Era ca şi cum e un apartament nelocuit de ceva vreme”, a spus Sorin Oprea.

Sorin Oprea, declarații despre ziua în care Răzvan Ciobanu a murit. A mers în apartamentul designerului imediatSorin Oprea, declarații despre ziua în care Răzvan Ciobanu a murit. A mers în apartamentul designerului imediat

Ce a găsit menajera lui Răzvan Ciobanu în casa acestuia

Menajera lui Răzvan Ciobanu a vorbit într-un interviu despre problemele cu care se confrunta regretatului designer. Nu mai este deloc un secret faptul că Răzvan Ciobanu avea probleme cu banii, mai mult chiar el a recunoscut asta.

Femeia care îi făcea curățenie a povestit că acesta nici nu a plătit-o și i-a spus cu capul plecat că îi este rușine că nu are bani să îi dea în ziua respectivă. Menajera a dezvăluit că a găsit în casa lui Răzvan Ciobanu o pipetă și că acesta devenea foarte agitat atunci când nu o găsea la locul ei. Doamna de la curățenia și-a dat seama că designerul se droga.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter