Soția lui Alexandru Lulescu, declarații cutremurătoare după moartea actorului: „A simțit el ceva și mi-a cerut să...”

Publicat pe

Soția lui Alexandru Lulescu, declarații cutremurătoare după moartea actorului. Poeta se ocupă, acum, de organizarea înmormântării și a anunțat, deja, cum se va desfășura totul. Mai mult, femeia a povestit cum soțul ei a presimțit că se va întâmpla ceva cât de curând, cerându-i să-i aducă un preot să-l împărtășească.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Soția lui Alexandru Lulescu, declarații cutremurătoare după moartea actorului. Actorul Alexandru Lulescu s-a stins din viață astăzi, 17 iunie, la câteva zile după ce împlinise vârsta de 90 de ani. Cineastul a suferit un atac vascular cerebral și a murit în centrul de bătrâni unde locuia și primea îngrijiri de specialitate. Soția sa se ocupă, acum, de organizarea înmormântării. 

Soția lui Alexandru Lulescu, declarații cutremurătoare după moartea actorului: „A simțit el ceva și mi-a cerut să...'Soția lui Alexandru Lulescu, declarații cutremurătoare după moartea actorului: „A simțit el ceva și mi-a cerut să...'

Alexandru Lulescu se număra printre cei mai longevivi actori de la noi din țară, având o activitate de 70 de ani pe scena teatrului. Totodată, a avut nenumărate apariții în film și pe micul ecran. Prima dată când a apărut pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase s-a întâmplat în anul 1952. De atunci și până acum, a jucat ani la rând în același loc și a format un cuplu cu alt mare actor, Nicu Constantin.

Citește și: Actorul Alexandru Lulescu a murit, la câteva zile după ce a împlinit 90 de ani.Cum și-a presimțit sfârșitul

Citește și: Alexandru Lulescu, îngrijorat pentru nașul Alexandru Arșinel, bolnav de COVID-19:”Sper să treacă peste”

Citește și: Cum o pregătește Oana Roman pe fiica sa, Isabela, pentru despărțirea de Marius Elisei:„Trebuie să am niște discuții cu ea'

Citește și: Cine e bărbatul pe care Alina Sorescu se bazează la greu, în plin divorț de Alexandru Ciucu:„Mă ajută și mă…'

Soția lui Alexandru Lulescu, declarații cutremurătoare după moartea actorului

Maria Lulescu, soția regretatului Alexandru Lulescu, a povestit, într-un interviu pentru Fanatik, că acum se ocupă de organizarea înmormântării. Cu o zi înainte de tragedie, soțul ei și-a presimțit cumva sfârșitul, cerându-i să-l aducă pe duhovnicul său, preotul Emil-Nedelea Cărămizaru, să-l împărtășească. Înmormântarea actorului Alexandru Lulescu va avea loc luni, 20 iunie, la Cimitirul Bellu din Capitală: Luni dimineața, la prima oră, va pleca și părintele de la Suceava spre București, să fie prezent la înmormântare. Părintele Cărămizaru l-a împărtășit cu o zi înainte. A simțit el ceva și mi-a cerut să îl aduc acasă', a declarat Maria Lulescu, pentru sursa citată anterior. 

Toți cei care l-au iubit îi pot aduce un omagiu actorului, începând de astăzi, de la ora 18.30, la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală. Duminică, cineastul Alexandru Lulescu va fi omagiat și la Teatrul Constantin Tănase, unde a apărut, mulți ani la rând, pe aceeași scenă. Soția actorului este, la bază, profesor universitar, însă a scris mai multe volume de versuri de-a lungul timpului. Acum trei ani, Alexandru Lulescu a devenit bunic, după ce fiica cuplului a născut o fetiță perfect sănătoasă. 

Mesajul conducerii Teatrului Constantin Tănase, după moartea actorului 

Conducerea Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București a postat un mesaj, pe pagina de Facebook, prin intermediul căruia a anunțat că actorul va fi omagiat duminică, 19 iunie. 

„Teatrul de Revistă Constantin Tănase anunță cu profund regret trecerea în neființă a domnului Alexandru Lulescu, actor emblematic al Revistei românești, căreia i-a dedicat întreaga sa viață și carieră.

Maestrul Alexandru Lulescu a fost omagiat pe scena Teatrului Constantin Tănase, anul trecut, în luna octombrie, în prima ediție a Galelor Savoy. Avea să fie ultima sa apariție pe scena pe care a slujit-o aproape 60 de ani. Anul acesta, pe 1 iunie, a împlinit 90 de ani, fiind considerat cel mai longeviv actor al Teatrului de Revistă.

Corpul neînsuflețit va fi depus, pentru un ultim omagiu, duminică, 19 iunie, ora 9:00, în foaierul Sălii Savoy a Teatrului Constantin Tănase', din Calea Victoriei nr.33', se arată în mesajul teatrului.

Sursă foto: Facebook, Vasile Muraru, Colecția Marilor Actori, revista Tango

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter