Alexandru Lulescu, îngrijorat pentru nașul Alexandru Arșinel, bolnav de COVID-19: "Sper să treacă peste"

Publicat pe

Actorul Alexandru Lulescu este foarte ingrijorat pentru starea de sănătate a nașului Alexandru Arșinel, bolnav de COVID-19, la două luni după ce s-a vaccinat. Alexandru Arșinel și soția lui au fost internați la Spitalul Matei Balș din București și sunt zvonuri că, după ce săptămâna trecută fuseseră externați, s-au întors la spital pentru că s-au simțit rău.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel și soția lui s-au vaccinat anti-COVID cu serul Pfizer, în urmă cu mai bine de două luni. Din nefericire, aceștia au ajuns la spital recent, cu o formă gravă a bolii, însă după tratament s-au vindecat și au fost externați. Conform Realitatea Plus, actorul și soția lui s-au întors la Matei Balș după ce s-au simțit rău, însă nu există deocamdată o confirmare oficială a acestui fapt.

Alexandru Lulescu, îngrijorat pentru nașul Alexandru Arșinel, bolnav de COVID-19: "Sper să treacă peste"Alexandru Lulescu, îngrijorat pentru nașul Alexandru Arșinel, bolnav de COVID-19: "Sper să treacă peste"

Actorul de revistă Alexandru Lulescu (89 ani) se arată îngrijorat pentru sănătatea familiei Arșinel și se roagă în fiecare zi pentru nașii lui.

Mă gândesc la naşul nostru, îndrăgitul meu coleg, Arşinel, care în aceste zile, sărăcuţul, se află pe patul de spital. Sper să treacă cu bine peste această încercare şi mă bucur că el şi soţia lui au reuşit să se vaccineze, la timp. Am înţeles că asta i-a ajutat, la vârsta şi la sănătatea lor.

Alături de soția mea, Maria, ne rugăm în fiecare zi pentru ei. Sper să ne vedem sănătoşi cu toţii, cât mai curând. Am înţeles de la colegul nostru, Vasile Muraru, că situaţia e spre bine şi asta ne dă încredere, tuturor celor care-l iubim!', a declarat artistul pentru impact.ro.

Citește și: Whats UP a vorbit pentru prima oară despre motivul despărțirii de Simina

Citește și: Drama lui Mădălin Voicu. Fiul i-a murit la vârsta de doi ani. „Se putea evita acel accident nenorocit’

Citește și: În ce stare se află fetița lui Gianluca Vacchi, operată la doar șase luni:„O experiență foarte grea!

Ce spunea Alexandru Arșinel înainte de externare

'Ne simțim ca niște oameni bolnavi. Suntem de cinci zile în spital. Medicii mi-au promis că voi petrece sărbătorile acasă. E o formă, ei zic mai ușoară, din cauză că am făcut vaccinurile.

Ne-am vaccinat în urmă cu două luni, cam așa, o lună jumătate. Nu mi-au spus că este posibil să mai fac acest virus după vaccinare. Asta e. Nu așa a fost? Nu asta s-a spus? Nu am crezut. Nu am crezut că voi trece prin așa ceva', a declarat Alexandru Arșinel, la un post de televiziune, înainte de externare.

Alexandru Arșinel a avut mari probleme de sănătate

Alexandru Arșinel a avut de-a lungul timpului mai multe probleme de sănătate. Actorul de 81 de ani a fost supus la o grea procedură chirurgicală, și anume transplantul de rinichi. Din nefericire, a fost diagnosticat cu diabet.

„Să stai în casă, în vremurile astea, chiar nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios, pentru că viaţa e foarte importantă acum, atât cât o avem', îi sfătuia Arșinel pe români, acum puțin timp.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter