Vera Miron, despre Maria Chițu, după eliminarea de la Survivor: "Se bucura când pierdeam. Era geloasă pe mine"

Publicat pe

După ce a fost eliminată din competiția din Republica Doiminicană, Vera Miron a făcut niște comentarii șocante cu privire la fosta ei colegă, Maria Chițu, de la Survivor. Fosta Războinică nu s-a dat în lături de a spune tot ce crede despre Maria și, mai mult, l-a desființat și pe Albert Oprea, cel care a propus-o pentru eliminare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pentru Vera Miron competiția Survivor a luat sfârșit, însă concurenta încă nu a depășit momentele neplăcute pe care le-a trăit în competiția din Republica Dominicană. La prima sa apariție televizată după Survivor, Vera a povestit atât despre relația ei cu Albert, cel care a propus-o spre eliminare, cât și despre Maria Chițu, o altă concurentă cu care nu s-a înțeles pe parcursul competiției. Surprinzător, ea a făcut niște comentarii neașteptate la adresa fostei sale colege…

Vera Miron, despre Maria Chițu, după eliminarea de la Survivor: "Se bucura când pierdeam. Era geloasă pe mine"Vera Miron, despre Maria Chițu, după eliminarea de la Survivor: "Se bucura când pierdeam. Era geloasă pe mine"

Vera Miron despre Maria Chițu, la Survivor: „Era puțin geloasă pe mine”

Invitată la Teo Show la scurt timp după revenirea în țară de la Survivor, Vera Miron a vorbit atât despre eliminarea ei din competiție, cât și despre relațiile cu alți concurență. Dacă reacția ei privindu-l pe Albert, care a propus-o pentru eliminare, a fost de așteptat, Vera a făcut niște comentarii total neașteptate despre colega ei Maria Chițu. Războnica a povestit că aceasta nu numai că era geloasă pe ea, dar se și bucura atunci când pierdea puncte…

Citește și: Primele imagini cu Vera Miron după ce s-a întors de la Survivor. „Sorin și Albert s-au certat din cauza mea'

Citește și: Cine este Maria Chițu de la Survivor. Adoră să pozeze sexy

Citește și: Cum s-au cunoscut Ana Porgras și Zanni de la Survivor: „Când l-am văzut, am spus: Doamne ferește!”/ EXCLUSIV

Citește și: Maria Chițu, acuzată că i-a făcut avansuri lui Culiță Sterp, la Survivor: „El s-a băgat în seamă cu mine'

Citește și: Florin Pastramă a sărăcit-o pe Brigitte cu 72.000 de euro: „Proastă am fost că am pus pe cont comun!”

„Maria mi se pare puțin frustrata. Ea mergea în junglă și plângea. Plângea pentru că nu știa să se integreze. Nu știa să vorbească cu echipa. Maria era geloasă că toată lumea se înțelegea bine cu mine. Ea se bucura atunci când pierdeam punct sau când nu puteam să intru pe traseu.
Tot ce am de zis despre ea este că era puțin geloasă pe mine, puțin mai mult. Ea a avut o problemă cu Marius și cu Andrei. Era geloasă pentru că Andrei și Marius vorbeau cu mine, iar ea îl simpatiza foarte mult pe Marius, mereu spunea „vai, ce drăguț e Marius!'.

Din echipa Războinicilor nu o suportă nimeni pe Maria, în afară de Albert. Eu, de când am intrat, nu am avut niciun conflict cu nimeni. Sindy e un om extraordinar, abia aștept să vină acasă, să stăm împreună.

Chiar mi-a spus: „Ce mă fac dacă pleci tu și rămân singură cu Maria?!' (…) Eu nu am dormit între Maria și Sindy, asta e o minciună, o să se vadă pe cameră că am dormit între Marius și Sindy. Ei și-au luat pătura și s-au retras', a comentat Vera Miron despre Maria Chițu, de la Survivor, la Teo Show.

Vera, dezamăgită de eliminarea din competiție

La finele săptămânii trecute, Vera Miron a fost eliminată din competiția Survivor. Războinica a dezvăluit că și-ar fi dorit să mai rămână în competiție și că nu merita să plece atât de devreme. De altfel, a fost afectată și de faptul că votul spre eliminare a venit din partea lui Albert Oprea, pe care ea l-a considerat prieten. Albert a votat-o pe Vera din poziția de favorit al publicului la Survivor România. După eliminare, fosta concurentă a declarat că, de fapt, Albert este un om fals…

„Am avut o conversație cu el și mi-a spus că i-a părut rău că m-a votat prima oară, acum nu-i înțeleg falsitatea față de mine. E un om foarte fals și de-asta echipa nu e cu el. Mi-a spus că nu o să mă mai voteze dacă iese favoritul publicului. Mi se pare un om fals, nu știu cum cei de acasa îl votează favorit', a declarat Vera Miron.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter