Soția lui DJ Morris a depus actele de divorț, la trei săptămâni după căsătorie. Femeia s-ar fi întors în brațele fostului iubit

Publicat pe

Soția lui DJ Morris a depus actele de divorț, după trei săptămâni de căsătorie. Este vestea ce a luat prin surprindere întreaga lumea mondenă din România. Emilia, partenera artistului, ar fi luat această decizie pentru a se întoarce în brațele fostului iubit. Ba mai mult, cei doi ar locui acum împreună. Iată ce spune vedeta despre acest triunghi amoros!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Soția lui DJ Morris a depus actele de divorț, după trei săptămâni de căsătorie. Femeia, pe numele ei Emilia, ar fi luat decizia la mai puțin de o lună de la cununia civilă. Cei doi și-au unit destinele pe 17 decembrie 2021, iar ea a cerut divorțul pe 7 ianuarie 2022. Soția artistului ar fi luat această hotărâre pentru a se împăca cu fostul ei partener.

Soția lui DJ Morris a depus actele de divorț, la trei săptămâni după căsătorie. Femeia s-ar fi întors în brațele fostului iubitSoția lui DJ Morris a depus actele de divorț, la trei săptămâni după căsătorie. Femeia s-ar fi întors în brațele fostului iubit

DJ Morris e implicat într-un triunghi amoros cum rar s-a mai văzut în presa din România. Soția lui, Emilia, a cerut divorțul la doar trei săptămâni de la cununia civilă. Aceasta a cerut divorțul la începutul acestui an, pe 7 ianuarie 2022, după ce s-au căsătorit pe 17 decembrie anul trecut. În ciuda acestei situații controversate, artistul povestea recent cât de multă iubire e în cuplul lor.

Citește și: Divorțul cuplului Prodanca – Reghe împarte rudele în două tabere.Cine refuză să meargă la botezul fiului antrenorului

Citește și: De ce a divorțat CRBL de prima soție, Andreea:„M-am săturat până peste cap'

Citește și: Alexandru Nedelcu a jignit-o crunt pe Laura Giurcanu, la Survivor:”Vezi că la 25 de ani ai vergeturi pe…”

Citește și: Când începe emisiunea REAlă, by Ana Morodan, la Antena Stars:”O să fie imposibil să mimez sau să regizez”

Soția lui DJ Morris a depus actele de divorț, la trei săptămâni după căsătorie

În urmă cu doar câteva zile, DJ Morris declara că deși el și soția lui sunt împreună de 10 luni, o consideră sufletul lui pereche. Potrivit spuselor lui de atunci, și Emilia îi împărtășește aceleași sentimente și consideră că sunt potriviți unul pentru altul. Doar că, la mai puțin de o lună de la cununie, ea a cerut divorțul.

„Suntem împreună de 10 luni, dar am simțit că ea este sufletul meu pereche. Așa că nu am mai așteptat prea mult și am decis ă ne căsătorim. Era cazul, oricum, pentru mine să fac și acest pas, nu avea rost să mai aștept, mai ales că amândoi știam că suntem potriviți unul pentru celălalt', mărturisea DJ Morris, acum câteva zile, pentru FANATIK.

Nimeni nu a bănuit însă ce se petrecea, de fapt, în cuplul artistului. Conform sursei citate, DJ Morris se afla în divorț de Emilia în momentul în care făcea declarațiile. Femeia a depus actele necesare la Judecătoria Sectorului 3 din Capitală. În ele, cântărețul, pe numele lui din buletin Marius Gelu Iancu, apare în calitate de pârât, iar ea de reclamant.

Femeia s-ar fi întors în brațele fostului iubit

Așadar, pe portalul instanțelor figurează deja procesul. Peste aproximativ trei săptămâni va avea loc și prima înfățișare în fața magistraților. Cu toate acestea, DJ Morris neagă divorțul de Emilia. Acesta a transmis că va spune mai multe în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, de la PRIMA TV.

„Nu divorțează nimeni. Nu vreau să vorbesc prea multe despre treaba asta. O să vorbesc mai multe la Cristi (Brancu, n. red.) la emisiune, că și așa s-a supărat că am vorbit în altă parte. Am făcut public că ne-am căsătorit în februarie. Dar nu vreau să vorbesc despre asta.

Locuim împreună. Totul e ok, nu vreau să intru în alte polemici, nu vreau să dezbat subiectul, totul este în grafic', a declarat DJ Morris.

Aceeași sursă mai scrie că, după ce Emilia s-a căsătorit cu DJ Morris, ea ar fi hotărât să se întoarcă în brațele fostului partener. Femeia l-ar fi înșelat pe acesta o perioadă chiar cu artistul. În plus, pentru a-i demonstra celui cu care s-a iubit timp de 18 ani că încă ar avea sentimente pentru el, ea a cerut divorțul de vedetă. Femeia și fostul ei iubit, Cristi, ar avea împreună și un copil major.

Ce spune fostul iubit al Emiliei

La rândul lui, bărbatul cu care Emilia s-ar fi iubit timp de 18 ani, a fost contactat de presă. Acesta a spus că ar avea împreună un copil major și că DJ Morris s-ar fi băgat, de fapt, în relația lor. Spune că femeia și artistul s-ar fi cunoscut pe Facebook, iar ulterior ar fi vorbit pe ascuns. Conform declarațiilor lui, actuala soție a vedetei s-ar fi întors la Cristi pe 27 decembrie.

„Eu sunt cu Emilia de 18 ani, avem și copil de 18 ani. El s-a băgat în relația noastră. Ei s-au cunoscut pe Facebook, iar eu l-am primit în casă, la petreceri. Apoi, vorbeau pe ascuns. Am aflat, după ce m-am întors cu Emilia din Maldive, și m-am supărat, am vorbit cu ea, iar ea a negat că sunt împreună. (…)

Anul trecut, în decembrie, am avut o ceartă mai serioasă cu ea. Pe 2 decembrie a plecat de la mine, pe 17 decembrie a făcut cununie civilă, iar pe 27 decembrie s-a întors la mine. Eu am niște bani, am afaceri de 20 de ani, și probabil de asta stă lângă mine, că eu am fost cel care s-a ocupat de partea financiară.

Pe 27 decembrie îmi spunea că și-a dat seama că mă iubește foarte mult, deși i-am zis că mi-a rupt sufletul în două că s-a măritat cu ăla', a susținut bărbatul.

Femeia s-ar fi răzgândit între timp

Însă, deși divorțul dintre Emilia și DJ Morris ar fi fost bătut în cuie până astăzi, lucrurile s-ar fi complicat între timp. Cristi, cel cu care femeia ar locui acum, spune că ea i-ar fi spus că nu mai divorțează. Cu toate acestea, bărbatul își dorește să rămână cu el și să nu plece la artist.

„În seara de Revelion a venit după mine la restaurant. S-a pus în genunchi să îmi ceară iertare, și atunci am acceptat să fiu cu ea, din nou. Iar de atunci sunt, zi de zi, cu ea. Pe 7 ianuarie a băgat divorțul, ea voia să anuleze actul, conform legii, în cele 30 de zile, dar el a refuzat să facă acest lucru. (…)

Acum, relația mea cu ea nu știu cum este. Ea locuiește cu mine, acum, dar nu știu ce vom face. Emilia nu știu dacă mai divorțează, eu vreau să rămân cu ea, dar s-a ajuns într-o situație dificilă. Azi (22 februarie 2022, n. red.) mi-a zis că nu mai divorțează. Eu sper că, totuși, vor divorța', a adăugat el.

Soția lui DJ Morris, despre artist: „Voi rămâne cu el'

Emilia, protagonista triunghiului amoros, a declarat că nu divorțează de DJ Morris. Aceasta a transmis că îl iubește foarte mult pe artist și că va rămâne cu el. Așadar, se pare că femeia s-a răzgâdnit în privința divorțului, însă la cât de alambicată e situația, probabil ne-am putea aștepta la orice deznodământ. De altfel, și în alte cupluri din România s-a întâmplat ca protagoniștii să spună că divorțează, dar apoi au renunțat la idee. Un exemplu în acest sens pot fi Ioana Simion și Ilie Năstase.

„Nu divorțez. Îl iubesc foarte mult pe Marius (DJ Morris, n. red.), voi rămâne cu el', a declarat soția lui DJ Morris.

Ce spunea DJ Morris despre nunta cu Emilia

Deși soția lui a cerut divorțul, DJ Morris vorbea recent despre nunta cu ea. Artistul declara că își dorește să facă și nunta religioasă, în vară, dar și o petrecere. Ba mai mult, acesta spunea că vrea să aibă copii cu soția lui.

„Urmează și nunta religioasă, și o petrecere așa cum se cuvine. Evenimentul va avea loc la vară, atunci când nu vor mai fi restricții. (…) Sunt fericit și vreau să avem o familie în adevăratul sens al cuvântului așa că, atunci când va dori Dumnezeu, vor apărea și copiii pe care îi dorim amândoi, și eu, și Emilia', anunța DJ Morris, recent.

Sursă foto: Instagram, Fanatik

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter