Starea de sănătate a lui Bruce Willis se agravează: ”Nu poate spune prea multe și nici nu înțelege...”. Actorul suferă de Afazie

Publicat pe

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se agravează, iar acest lucru nu poate decât să îngrijoreze pe toată lumea. Renumitul actor nu traversează deloc o perioadă bună, încă de când a fost diagnosticat cu Afazie. Veștile din partea apropiaților privind boala cu care se confruntă sunt destul de triste. Familia și toți cei dragi speră însă că o să își revină și lucrurile vor fi din nou ca în trecut. Iată cum se simte acum, dar și cât de rău au evoluat afecțiunile de care suferă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La cei 67 de ani pe care-i are, Bruce Willis este încercat de tot felul de probleme de sănătate. În urmă cu ceva timp, marele actor a fost diagnosticat cu afazie, o boală ce afectează capacitatea cognitive. Merge la medici și ia tratamentele necesare, însă sîn ciuda acestor lucruri, boala s-a agravat, iar apropiații sunt îngrijorați pentru starea lui de sănătate.

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se agravează: 'Nu poate spune prea multe și nici nu înțelege...'. Actorul suferă de AfazieStarea de sănătate a lui Bruce Willis se agravează: 'Nu poate spune prea multe și nici nu înțelege...'. Actorul suferă de Afazie

În urma cu 9 luni, mai concret prin luna martie, Bruce Willis a ieșit în față pentru a anunța că se retrage din actorie. Este cunoscut de toată lumea pentru numeroasele roluri de neuitat pe care le-a interpretat, astfel că vestea retragerii nu a picat chiar bine pentru public. Cu toate astea, marele actor a dezvăluit că a ajuns la vârsta la care trebuie să se preocupe de problemele de sănătate, care s-au tot agravat în ultima perioadă.

Citește și: Detalii neștiute despre Demi Moore și Bruce Willis.Au mai făcut o nuntă pentru a reaprinde scânteia iubirii, dar…

Citește și: Sylvester Stallone, vești proaste despre Bruce Willis:”Trece prin momente foarte dificile acum”. Actorul suferă de afazie

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Vlad Gherman:'Nu știu dacă este oboseală cronică sau dacă corpul meu…'

Citește și: De ce lipsește Andreea Esca de la pupitrul știrilor PRO TV:”Am luat medicamente și…”

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se agravează

Bruce Willis le-a mărturisit fanilor în urmă cu ceva timp că a fost diagnosticat de către medici cu Afazie. Aceasta este o boală care afectează foarte mult capacitatea de comunicare, fiind cauzată de niște leziune la nivelul creierului. Nu s-a mai știut nimic o perioadă de timp, asta până când apropiații au făcut noi dezvăluiri despre starea lui de sănătate. Nu, din fericire, lucrurile nu se îndreaptă spre bine, ci chiar din contră.

„Bruce nu poate spune mare lucru şi nu pare să înţeleagă prea mult din ceea ce spun alţii. Boala de care suferă, care îi afectează capacitatea de a se exprima şi de a se mişca, a progresat. Se pare că se îndepărtează din ce în ce mai mult de ei şi asta le frânge inimile.”, au spus apropiații pentru presa internațională.

Colegii de breaslă, îngrijorați pentru Bruce Willis

Veștile îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Bruce Willis aduc doar tristețe pe fața celor care l-au cunoscut. În special apropiații, colegii de breaslă și familia, sunt distruși de durere când îl văd așa și se gândesc că starea lui de sănătate este una instabilă. De curând, chiar Sylvester Stallone, unul dintre prietenii lui buni, a mărturisit că își face griji pentru actor.

Nu, nu este pentru prima datî când vorbește public despre starea lui de sănătate. Și-n luna martie declara faptul că abia așteaptă să își revadă prietenul într-o stare de sănătate mult mai bună și să revină la vechile lor obiceiuri.

„Ne întoarcem cu mult timp în urmă. Ne rugăm pentru ce este mai bun pentru tine și familia ta minunată.', a scris Sylvester Stallone, la acel moment, într-un mesaj distribuit pe Instagram.

Cariera lui Bruce Willis

Walter Bruce Willis, cunoscut mai mult ca Bruce Willis, este un actor, producător și cântăreț american. De-a lungul timpului a ajuns cunoscut peste tot în lumea pentru rolurile sale. Cu toate astea, puțini știu faptul că cariera sa a început pe scena Off-Broadway. A continuat în televiziune și film, jucând în comedii, drame și filme de acțiune. Bruce Willis este cunoscut cel mai mult pentru rolul lui John McClane în seria Die Hard. De asemenea el a mai apărut în peste 60 de filme în toți anii carierei sale.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter