Ștefan Stan s-a căsătorit astăzi. Cununia civilă a avut loc în mare secret

Publicat pe

Ștefan Stan s-a căsătorit astăzi cu iubita pe care o ține ascunsă de ochii curioșilor. Artistul a spus DA în fața ofițerului Stării Civile în mare secret. Alături de Ștefan Stan și iubita lui au fost cei apropiați.

Ștefan Stan s-a căsătorit astăzi, la ora 12.00. În urmă cu câteva zile, artistul a postat pe una dintre rețelele de socializare un mesaj cu o dată și o oră, în care nu a dat prea multe detalii. Surpriză! Data și ora erau chiar momentul în care el și iubita lui aveau să spună DA în fața ofițerului Stării Civile. „12:00/14/2019 ☘️❤️🙏', era mesajul cu subînțeles postat de Ștefan Stan.

Iubita artistului a purtat un costum alb și era extrem de fericită. Ștefan Stan preferă să-și țină relația departe de ochii curioșilor și preferă să trăiască aceste momente de bucurie alături de familie și de prietenii apropiați. Printre invitați a fost prezent și Pepe, un bun prieten de-al mirelui.

'Suntem împreună de mult timp, de patru ani, în total. Dar am avut și o pauză, în această perioadă. Evenimentul a fost planificat de mult, acum am făcut cununia civilă, la care am invitat doar apropiații. Dar nunta va urma și va fi un eveniment mare. Mama o plăcea foarte mult pe soția mea, extrem de mult. Evenimentul a fost programt împreună cu ea, s-a bucurat mult că ne căsătorim dar, din păcate, ea nu a mai apucat să fie prezentă…', a declarat Ștefan Stan, în exclusivitate pentru VIVA!.

Ștefan Stan s-a căsătorit la două săptămâni de la moartea mamei sale

Câștigătorul de la Vocea României a decis să facă pasul cel mare alături de iubita lui la doar două săptămâni după ce mama lui s-a stins din viață.

'Mama m-a facut sa rad, mi-a sters lacrimile, m-a strans in brate cu sufletul, m-a privit reusind in viata si m-a ridicat cand am cazut. Mama a fost o promisiune de la Dumnezeu ca voi avea pentru totdeauna un prieten!', a postat Ștefan Stan pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Ștefan Stan s-a despărțit de iubită după doi ani de relație. Din ce motiv s-au separat

FOTO: Facebook

Ștefan Stan s-a căsătorit astăzi. Cununia civilă a avut loc în mare secretȘtefan Stan s-a căsătorit astăzi. Cununia civilă a avut loc în mare secret

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter