Ștefan Stan s-a despărțit de iubită după doi ani de relație. Din ce motiv s-au separat

Publicat pe

Ștefan Stan și iubita lui au decis să pună punct relației. După doi ani de iubire, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Artistul este convins că este mai bine așa pentru amândoi. 

Ștefan Stan, care a devenit cunoscut prin intermediul show-ului „Vocea României”, avea o relație de doi ani de zile cu o tânără superbă. Mergeau uneori la evenimente publice împreună, păreau fericiți, ba chiar se zvonea că au planuri de căsătorie.

Iată că au decis să pună punct relației, să nu mai formeze un cuplu. A dezvăluit și care sunt motivele.

„Imprevizibilul, cred că ăsta e răspunsul. Din prea multă dragoste. În ciuda diferenței foate mari de vârstă, ea are o înțelepciune și o rațiune foarte mișto. Doar că așa s-a decis. Momentan nu mai suntem împreună', a declarat Ștefan Stan.

„Am trăit doi ani de zile foarte frumoși. Amândoi am stat de vorbă, ca doi oameni maturi. Cred că e prima mea relație care se termină fără tensiune. A fost foarte relaxant, foarte firesc', a mai spus el. Artistul a dezvăluit și ce și-au spus el și iubita înainte de separare: „Îți las pisica. Bine, păstrează cățelul'. 

Ștefan Stan a muncit de la 16 ani

„S-a scris cum că am fost sărac, că mi-au lipsit multe, ceea ce nu-i adevărat. Am avut tot ce mi-am dorit și nu mi-a lipsit nimic. Nu am fost un copil sărac. Mama m-a trimis însă la muncă pentru a învață să apreciez tot ceea ce primesc, că să mă obișnuiesc cu muncă.

Am început să muncesc de la 16 ani, nu din cauza dificultăților financiare, ci pentru că părinții mei au încercat să mă învețe ce înseamnă muncă și care este valoarea banului. Să pot aprecia valoarea banului și să învăț că lucrurile se obțin prin muncă. Am învățat să mă feresc de omul prost și de femeile nervoase.”, a spus Ștefan Stan în urmă cu câțiva ani de zile.

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter