Iubitul lui Brigitte Năstase, reacție acidă după momentele de tandrețe dintre Florin Pastramă și vedetă: ”Sunt scârbit”

Publicat pe

De când a venit în vila de la Ferma, între Brigitte Năstase și Florin Pastramă există mai multe șicanări și momente trande. Acasă, pe fosta soție a lui Ilie Năstase o așteaptă Cornel care este profund dezamăgit de ceea ce vede la televizor.

Momentele tandre și apropierea dintre Florin Pastramă și Brigitte Năstase a stârnit un val de controverse atât în casa de la Ferma, cât și pe rețelele de socializare. Cornel, iubitul vedetei, a avut o reacție neașteptată când a văzut imaginile cu Brigitte și Florin Pastramă.

'Sunt scârbit şi uimit de situaţia în care m-a pus Brigitte. Nu am vorbit cu ea, o aştept acasă', a declarat iubitul lui Brigitte Năstase, Cornel Oană pentru Click.ro.

Când a plecat la Ferma, Brigitte Năstase a dat de înțeles că este o femeie singură, însă Cornel Oană a declarat că ei încă sunt împreună. Iubitul vedetei locuiește acasă la Brigitte Năstase și are grijă de copiii vedetei cât timp aceasta este la emisiune.

Fostul soț i-a făcut viața un calvar

Fostul soț al lui Brigitte Năstase, Ovidiu Torj, a bătut-o până când i-a fisurat craniul. De frică, vedeta a fugit și s-a ascuns preferând să renunțe la absolut tot pentru siguranța ei. Ilie Năstase a fost cel care a salvat-o și a scăpat-o de bărbatul cu care are o fetiță.

„Acum ceva ani a murit primul meu soț. Am fost eliberată de mai multe ori din închisoare, și am pierdut multe, inclusiv restaurantul care îmi rămăsese a luat foc. M-am apropiat de Dumnezeu atunci. Am ieșit din închisoare unde am stat un an jumătate, l-am cunoscut pe fostul meu soț, Ovidiu, cu care am o fetiță. Aveam foarte multe necazuri. Munceam enorm. Am pierdut aproape tot. Discotecile și clubul, chiar și un hotel care era în contrucție, în total mai mult de 1 milion de euro. Am muncit chiar și 20 de ore la restaurantul care îmi rămăsese. Am fost blestemată, mi s-au făcut vrăji, m-am accidentat la mână și aproape că mi-a tăiat-o. Dar am scăpat și de acestea.

Soțul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Și ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieșit din casă în pantaloni scurți, am fugit așa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit și m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul și am plecat.

Cel mai nasol este să lupți cu ura oamenilor și răzbunarea oamenilor, persoane care își pun în cap să te distrugă. Soțul meu și prietenii lui mă batjocoreau, eu eram pur și simplu singură. Penru că el era un tip cunoscut în Timișoara și prietenilor mei le era frică să mă ajute că le era frică de el. Familia mea mă ajuta, dar familia mea era destul de timorată de el. Mama mea era destul de în vârstă și nu voiam să se îngrijoreze', a declarat Brigitte Năstase, în urmă cu ceva vreme.

Citește și: Încă o idilă la FERMA? Brigitte și Florin Pastramă dorm îmbrățișați și își fac masaj

Citește și: Florin Pastramă de la FERMA, desfiinţat de logodnica de acasă: „M-a vândut la primul colţ!'

FOTO: Captură YouTube

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter