George Burcea, primul interviu după ce Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator. Cum se simte proaspăta mămică | EXCLUSIV

Publicat pe

Au trecut mai bine de două săptămâni de când Andreea Bălan a adus pe lume cea de-a doua fetiță și a avut probleme la naștere. George Burcea a fost prezent la Premiile Gopo, acolo unde a venit singur, Andreea Bălan fiind acasă cu fetițele. 

Pe 4 martie, Andreea Bălan a născut cea de-a doua fetiță. Nimic nu avea să prevestească ceea ce urma să se întâmple cu artista. Andreea Bălan a mers la maternitate cu emoții mari să-și cunoască cea de-a doua fetiță, însă, din nefericire, vedeta a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Medicii s-au mobilizat și au readus-o la viață pe proaspăta mămică.

Acum, Andreea Bălan se reface după cezariană, iar starea ei de sănătate este una bună. Pe George Burcea l-am întâlnit la Premiile Gopo și ne-a spus cum se simte acum Andreea Bălan, la două săptămâni după problemele pe care le-a avut. Ella este foarte încântată de surioara ei și este foarte atentă cu ea.

'Fetele sunt foarte bine, sănătoase. Sunt acasă toate trei. Andreea este foarte bine. Se recuperează după operație și după naștere. E foarte bine și are un vibe foarte bun. Așteptăm să vină căldură să ieșim cu fetele în parc să ne plimbăm și să facem ceea ce o familie face. Ella a primit-o foarte bine pe cea mică. Am pregătit-o de când am știut că o să vină un al doilea bebe. Ella își dorea băiat.', ne-a declarat George Burcea.

Cum o răsfață George Burcea pe Andreea Bălan

Proaspăta mămică se bucură de momente frumoase alături de familia ei, iar cât timp se recuperează după operația de cezariană, Andreea Bălan este răsfățată. George Burceca este din Botoșani și se pricepe de minune la gătit. De curând a venit în vizită mama lui George Burcea și le-a pregătit o grămadă de bunătăți.

'Pe Andreea o răsfăț la fel de mult. Gătesc. Ultima dată cred că ne-a făcut mama de la Botoșani și ne-a făcut mâncare pentru o săptămână. Gătesc orice dacă este nevoie, nu este problemă', a mai declarat George Burcea.

Citește și: Cum arată Andreea Bălan la 13 zile după naștere. Proaspăta mămică a pozat cu abdomenul la vedere

Citește și: Reacția lui George Burcea, după ce s-a speculat că stopul cardio-respirator făcut de Andreea Bălan a fost un scenariu

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter