#10 Year Challenge - Vedetele au acceptat provocarea! Cele mai spectaculoase transformări

Publicat pe de Oana Pantazi

#10 Year Challenge a devenit provocarea începutului de an, în febra acestui nou joc online intrând deopotrivă celebrități și oameni obișnuiți, care au umplut conturile de socializare cu fotografii de-ale lor înainte și după 10 ani. Iată care sunt celebritățile care au suferit cele mai spectaculoase transformări!

Dacă aveți cont de Instagram sau de Fabebook e imposibil să nu fi remarcat că acestea sunt dominate de noul trend #10 Year Challenge, provocare la care au răspuns atât vedete de A-list, cât și oameni obișnuiți. Provocarea presupune ca cei care o acceptă să posteze pe conturile lor de socializare fotografii din 2009 și din 2019. Uneori, rezultatele au fost spectaculoase, nu puțini fiind cei care, paradoxal, arată mai bine acum decât cu 10 ani în urmă. Iată care sunt celebritățile care s-au schimbat cel mai mult!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Caitlyn Jenner

Probabil cea mai spectaculoasă transformare din toate timpurile este cea a lui Caitlyn Jenner, deoarece acum acesta era… femeie. În toată această perioadă, tatăl lui Kylie și Kendall Jenner, care actualmente le este… mamă, a suferit o mulțime de schimbări, operația de schimbare de sex implicând o mulțime de faze și schimbări – de la cele hormonale, la cele psihice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez pare să nu fi îmbătrânit nicio secundă, însă fotografia din 2008 pe care a postat-o este mult diferită… Iar asta pentru că, în acea perioadă, artista era însărcinată cu gemenii Emma și Max și avea o burtică destul de mare. În schimb, fotografia din 2018 este absolut spectaculoasă și prezintă o JLo de 49 de ani cu un trup perfect tonificat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Reese Witherspoon

Pentru #10 Year Challenge, actrița Reese Witherspoon a postat două fotografii de-ale sale de pe covorul roșu, la 10 ani distanță, însoțite de următorul text: „Timpul zboară atunci când te distrezi!” Fanii lui Reese au ținut să o asigure că este aproape neschimbată și au întrebat-o care este secretul ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on

Gabrielle Union

În loc să posteze doar două fotografii, așa cum cere provocarea, actrița  Gabrielle Union a fost puțin mai darnică, făcând un colaj din trei fotografii, care cuprinde două decade – 1998, 2008 și 2018. Vedeta a primit o mulțime de complimente de la fani, care au declarat-o câștigătoarea neoficială a competiției. Trebuie să le dăm dreptate, Gabrielle arată mai bine acum decât în urmă cu 20 de ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Jessica Biel

Actrița Jessica Biel pare și ea să fi descoperit secretul tinereții veșnice, pentru că arată aproape la fel ca în urmă cu 10 ani, după cum se vede și din colajul postat de ea pe Instagram. Diferită este doar culoarea părului. cu toate acestea, Jessica a scris: „Ce înseamnă 10 ani în plus!”, a scris actrița, care a recunoscut că încă îi mai e dor de urmele albe de la costumul de baie și de părul ei blond…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Tyra Banks

Inspirată de Janet Jackson supermodelul și actrița Tyra Banks a acceptat și ea provocarea #10 Year Challenge, postând o fotografie a ei de când avea 18 ani și una de acum. Ori nu mai suntem noi obișnuiți cu moda de atunci și cu stilurile de machiaj și hair, ori toate actrițele arată mai bine cu 10 ani în plus!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on

Janet Jackson

Asupra lui Janet Jackson, în schimb, trecerea timpului și-a pus amprenta, nu însă în mod negativ. În schimb, ne-a impresionat enorm asemănarea dintre ea și fratele său Michael Jackson, care în tinerețe era mult mai evidentă.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen a acceptat și ea provocarea #10 Year Challenge, dar nu a respectat condițiile întocmai. Modelul a postat pe rețeaua de socializare o fotografie de acum 10 ani cu ea și cu soțul ei, John Legend, insistând asupra faptului că… soțul ei nu s-a schimbat deloc. Adevărul este că nu e prea departe de adevăr…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Ellen De Generes

Ultima, dar nu cea din urmă este provocarea acceptată de faimoasa Ellen De Generes, peste care nu pare să fi trecut timpul nicio secundă. De fapt, este foarte greu să te hotărăști dacă poza din stânga este cea de acum zece ani sau invers… Fanii au întrebat-o dacă doar și-a schimbat hainele și s-a pozat din nou. Noi credem că  fotografia din stânga este cea mai recentă, tunsoarea pare mai modernă.

Foto: Instagram Twitter

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter