A ieșit din lumina reflectoarelor, dar nu s-a lăsat de muzică! Ce face și cum arată Dida Drăgan, la 72 de ani

Publicat pe

Una dintre cele mai mari artiste ale României ante-revoluționare, Dida Drăgan a fost întotdeauna o prezență discretă, lăsând muzica să vorbească pentru ea. Și acum, la 72 de ani, este neschimbată din acest punct de vedere…

Dida Drăgan a fost o prezență specială în lumea muzicii de dinainte de Revoluție. Îmbrăcată mereu în negru, cu un limbaj mimico-gestual profund și cu o voce și vibrantă, perfectă pentru rock, artista era o prezență inconfundabilă, deși nu apărea atât de des pe cât și-ar fi dorit admiratorii ei la Televiziunea Română. Din păcate, după 1990 artista a dispărut aproape complet din lumina reflectoarelor, știrile despre ea fiind doar cele din categoria… senzaționalului.

„Mulțumesc Celui de Sus, nu am nicio problemă medicală!”

S-a scris despre ea că este grav bolnavă, că s-a mutat în Elveția, că s-a pocăit sau că este datoare la bănci, însă Dida Drăgan a infirmat totul, într-u interviu exclusiv pentru Libertatea, la începutul lunii februarie.

„E prima oară când descriu viața mea. Nu sunt datoare la bănci, așa cum s-a zis, nu am avut tendințe suicidale, căci iubesc teribil viața mea, nu fac parte din biserica creștină neoprotestantă, am fost doar în vizită, cu Bodo (Bogdan Marin de la Proconsul – n.red.), să aud acolo cântece frumoase, nu m-am mutat în Elveția, așa cum se zice, la băiatul meu, mai ales că el nu mai locuiește acolo, s-a repatriat! Dar mai ales oamenii trebuie să știe că, mulțumesc Celui de Sus, nu am nici o problemă medicală, așa cum susțin anumiți doctori, judecând după anumite poze cu mine. Și nu mă las, am multă treabă', a declarat Dida Drăgan.

La 72 de ani, Dida Drăgan încă ia lecții de canto!

Zvonurile au fost alimentate probabil și de cea mai recentă melodie a Didei Drăgan, Bun rămas!, pe care unii au considerat-o ca fiind un mesaj de adio! Artista a făcut lumină însă și în această privință: „Nu este o melodie prin care îmi anunț retragerea – asta se va întâmpla doar atunci când voi pleca la Cer –, este melodie nouă și frumoasă de dragoste'. Mai mult, deși a împlinit 72 de ani, Dida Drăgan continuă să ia lecții de muzică și recunoaște că încă mai are lucruri de învățat de la profesoara ei de canto, Florica Orăscu, cea care le-a format și pe Aura Urziceanu, Olimpia Panciu și Angela Similea.

Dida Drăgan și Silvia Dumitrescu au câte un copil cu același bărbat!

Puțină lume știe că Silvia Dumitrescu și Dida Drăgan au ceva în comun, și nu orice, ci un bărbat! Este vorba despre chitaristul Florin Ochescu, amândouă artistele dăruindu-i câte un fiu. Deși s-a speculat că Silvia Dumitrescu (52) i-ar fi stricat „casa” Didei (72) cu Florin Ochescu (66), adevărul este cu totul altul.

„N-am nimic de ascuns! Presa speculează că i-am spart casa Didei. Nu înţeleg de unde speculaţiile că Silvia i-ar fi furat soţul Didei şi altele! N-am spart casa nimănui niciodată pentru că relaţia pornită pe nefericirea altuia se va termina la fel. Oamenii o văd pe Dida ca pe o victimă. Că, vai, săraca, şi-a crescut copilul singură! Dar nu a fost aşa! Ca un tată responsabil, Florin a avut şi el grijă de copil şi am fost de acord de la bun început. Am respect pentru mama copilului lui Florin. Fără să vrem, eu şi Dida suntem un fel de rude. E logic, nu?!', a spus Silvia Dumitrescu, într-un interviu pentru click.ro.

„Adevărul e că Dida şi Florin erau despărţiţi de ani buni când l-am cunoscut pe Florin, iar eu eram divorţată. Dida şi Florin n-au fost căsătoriţi şi au avut o relaţie de 10 ani din care a rezultat un copil reuşit. Eu şi Florin ne-am cunoscut în anul 1990 şi ne-am îndrăgostit mai târziu. Am stat vreo doi-trei ani logodiţi şi după aceea ne-am căsătorit. Dida n-a vrut să vorbească niciodată despre relaţia cu Florin şi despre fiul lor. Când ne întâlnim, facem poze împreună, dar nu le public pentru că ei nu îi place să apară. Între mine şi Dida n-a fost niciodată vreo discordie pentru că sunt înţelegătoare, înţeleaptă şi diplomată. Ţin la fiul ei la fel ca la al meu. E tot fiul lui Florin, iar pe Florin l-am luat cu copil cu tot. Eu şi Florin n-am fost geloşi niciodată pentru că avem încredere unul în altul', a completat artista.

Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani, în galeria foto!

Foto: Instagram, Libertatea

A ieșit din lumina reflectoarelor, dar nu s-a lăsat de muzică! Ce face și cum arată Dida Drăgan, la 72 de aniA ieșit din lumina reflectoarelor, dar nu s-a lăsat de muzică! Ce face și cum arată Dida Drăgan, la 72 de ani

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter