A murit actriţa Helen McCrory, cunoscută din serialul Peaky Blinders şi Harry Potter: "A murit aşa cum a trăit, fără frică"

Publicat pe

A murit actriţa Helen McCrory, celebră pentru rolurile din „Peaky Blinders', „Harry Potter' sau „Skyfall”. Actrita a murit de cancer la doar 52 de ani, anunțul fiind făcut de soţul ei, actorul Damien Lewis.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Helen McCrory şi Damien Lewis s-au căsătorit în 2007 şi au împreună doi copii – o fiică, Manon, născută în 2006, şi un fiu, Gulliver, născut în 2007.

A murit actriţa Helen McCrory, cunoscută din serialul Peaky Blinders şi Harry Potter: "A murit aşa cum a trăit, fără frică"A murit actriţa Helen McCrory, cunoscută din serialul Peaky Blinders şi Harry Potter: "A murit aşa cum a trăit, fără frică"

„Cu inima împietrită de durere, vă anunţ că după o luptă eroică împotriva cancerului, femeia magnifică Helen McCrory a murit împăcată la ea acasă, în mijlocul unui val de iubire oferit de prietenii şi familia ei”, a scris Damien Lewis în acel mesaj publicat pe Twitter.

„A murit aşa cum a trăit. Fără frică. Numai Dumnezeu ştie cât am iubit-o şi suntem conştienţi de şansa de a o fi avut în vieţile noastre”, a adăugat soţul artistei.

Citește și: Cum se comportă Andi Moisescu ca tată, cu fiii lui adolescenți: „Știu exact ce li se pare nedrept'. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: Regina Elisabeta, scrisoare de adio lăsată pe sicriul Prințului Philip.Cum s-a semnat

Citește și: Cât a costat rochia lui Kate Middleton de la înmormântarea Prințului Philip.A mai purtat-o la un eveniment

Ce roluri celebre a avut Helen McCrory

Helen McCrory s-a născut la Londra dintr-o mamă galeză şi un tată scoţian, fiind cel mai mare dintre cei trei copii ai cuplului. A studiat la Hertfordshire, apoi a petrecut un an în Italia, înainte de a se întoarce la Londra pentru a studia actoria la Centrul de arte dramatice, scrie Agerpres.

După ce a debutat în cinematografie cu un mic rol în filmul „Interviu cu un vampir', la câţiva ani după ce începuse să îşi construiască o carieră în televiziune, Helen McCrory a devenit celebră după ce a interpretat-o pe Narcissa Malfoy în ultimele filme din saga „Harry Potter'.

Actriţa, care a jucat şi în „Skyfall'(2012), un film din franciza „James Bond', s-a evidenţiat apoi în televiziune, interpretând-o pe mătuşa Polly, conducătoarea clanului Shelby din serialul de mare succes „Peaky Blinders', care prezintă aventurile unei familii de infractori din Birmingham la începutul secolului al XX-lea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter