Cât a costat rochia lui Kate Middleton de la înmormântarea Prințului Philip. A mai purtat-o la un eveniment

Publicat pe

S-a aflat cât a costat rochia purtată de Kate Middleton la înmormântarea Prințului Philip. Ducesa de Cambridge a dat dovadă de multă eleganță și clasă, chiar dacă a purtat o ținută de doliu. Soția Prințului William a mai purtat această rochie și la un alt eveniment în urmă cu mai mulți ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sâmbătă, 17 aprilie, Prințul Philip a fost condus pe ultimul drum de membrii familiei regale britanice. Imaginile cu Kate Middelton au făcut înconjurul lumii, după ce a purtat o rochie pe care o mai îmbrăcase și în anul 2018. Ducesa de Cambrige a dat dovadă de stil, eleganță și rafinament cu ținuta pe care a ales-o.

Cât a costat rochia lui Kate Middleton de la înmormântarea Prințului Philip. A mai purtat-o la un evenimentCât a costat rochia lui Kate Middleton de la înmormântarea Prințului Philip. A mai purtat-o la un eveniment

În 2018, la Festivalul Legiunii Regale Britanice de Ziua Comemorării, Kate Middelton a purtat aceeași rochie. Deși a purtat haine de doliu, soția Prințului William a reușit să atragă toate privirile prin frumusețe și simplitate. Rochia purtată de Ducesa de Cambridge semnată de Roland Mouret valorează 1605 lire sterline. Ținuta a fost accesorizată și cu o pălărie cu voal, semnată Philip Treacy.

Citește și: Regina Elisabeta, scrisoare de adio lăsată pe sicriul Prințului Philip. Cum s-a semnat

Citește și: Prințul Philip a fost înmormântat. Imaginea emoționantă a Reginei Elisabeta, singură, în capelă

Citește și: Regina Elisabeta renunță la o tradiție, de dragul lui Harry. Nu vrea să-l pună într-o situație delicată la înmormântarea Prințului Philip

Citește și: Ce avere lasă în urmă Prințul Philip moștenitorilor săi

Kate Middleton a purtat colierul Prințesei Diana la înmormântarea Prințului Philip

Colierul de la gâtul Ducesei de Cambridge a fost observat de toată lumea. Bijuteria a aparținut Prințesei Diana, iar Kate Middleton l-a mai purtat și în urmă cu trei ani, atunci când Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip împliniseră 70 de ani de căsătorie.

Prințesa Diana a purtat acest colier în anul 1982, atunci când Suverana i l-a împrumutat cu ocazia unui banchet organizat de Regina Beatrix și Prințul Claus al Olandei la Palatul Hampton Court, în timpul unei vizite în Marea Britanie a familiei regale olandeze, scrie presa internațională.

FOTO: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter