A murit Annie Wersching, actrița din serialele "24" și "Jurnalele Vampirilor": „Inima mea este distrusă”. Avea doar 45 de ani

Publicat pe

A murit Annie Wersching, actrița din serialele „24” și „Jurnalele Vampirilor”. Actrița Annie Wersching a murit la vârsta de 45 de ani. Annie Wersching era cunoscută pentru rolul agentului FBI Renee Walker din serialul „24” și a jucat în producții americane renumite cum ar fi „Bosch', „Jurnalele Vampirilor” și „Timeless'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

A murit Annie Wersching, actrița din serialele „24” și „Jurnalele Vampirilor”. Actrița Annie Wersching s-a stins din viață din cauza cancerului, duminică dimineață, a declarat pentru CNN Craig Schneider, publicistul ei, Craig Schneider. Annie a dus o luptă grea cu cancerul, timp de doi ani, însă, din păcate, nu a reușit să învingă boala.

A murit Annie Wersching, actrița din serialele "24" și "Jurnalele Vampirilor": „Inima mea este distrusă'. Avea doar 45 de aniA murit Annie Wersching, actrița din serialele "24" și "Jurnalele Vampirilor": „Inima mea este distrusă'. Avea doar 45 de ani

A murit Annie Wersching, actrița din serialele „24” și „Jurnalele Vampirilor”

Actrița Annie Wersching a fost diagnosticată cu cancer în anul 2020, dar a continuat să lucreze în ciuda problemelor de sănătate.

„Există o gaură în sufletul acestei familii astăzi. Dar ea ne-a lăsat instrumentele necesare ca să-l umplem. Ea a găsit minunea în cel mai simplu moment. Nu avea nevoie de muzică pentru a dansa. Ea ne-a învățat să nu așteptăm ca aventura să te găsească: „Du-te și găsește-o. Este peste tot”. Și o vom găsi.', a afirmat soțul lui Werching, Stephen Full, conform CNN.

Jon Cassar, regizorul și producătorul executiv al serialului 24, a adus, de asemenea, un omagiu:

„Inima mea este frântă în mai multe bucăți decât pot număra. Annie a venit în lumea mea cu o inimă deschisă și un zâmbet contagios. Arborând un asemenea talent, mi-a tăiat respirația. Annie a devenit mai mult decât o colegă de muncă, a devenit o adevărată prietenă pentru mine, familia mea și pentru fiecare membru al distribuției și al echipei care a lucrat cu ea. Le va lipsi cu adevărat, atât lor, cât și fanilor cu care își găsea mereu timp să interacționeze. Annie, îți vom simți lipsa, ți-ai lăsat amprenta și suntem cu toții mai buni pentru asta.

Citește și: Ana-Maria Barnoschi se mărită. Cum arată inelul de logodnă: „Mie mi se pare perfect!'

Citește și: „Mi s-a explicat că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie’. Dana Rogoz a răbufnit la adresa părinților care au sfătuit să-și lovească fiica, pentru a nu mai purta scutec

Citește și: Câți bani primește lunar Larisa Iordache de la statul român. De ce s-a retras din gimnastică: „24 din 24 stăteam stresată şi…’

Cine a fost Annie Wersching

Wersching s-a născut și a fost crescută în St. Louis de părinții Sandy și Frank. Primul ei rol important a fost cel al Ameliei Joffe în serialul General Hospital.

Annie Wersching a fost și vocea lui Tess în jocul video „The Last of Us”. Neil Druckmann, directorul de creație al noului serial HBO Max „The Last of Us” a scris pe Twitter despre decesul lui Wesching:

„Tocmai am aflat că draga mea prietenă, Annie Wersching, a murit. Am pierdut o artistă și un om frumos. Inima mea este distrusă. Gândurile sunt alături de cei dragi ei”.

Wersching a avut roluri în drame de-a lungul anilor ’80 și până în anii 2010. În 2007, ea a jucat rolul Ameliei Joffe în lunga telenovelă ABC „General Hospital”.

A devenit celebră în 2008, când a interpretat-o pe agenta FBI Renee Walker în serialul de succes al Fox „24”, jucând alături de Kiefer Sutherland pe parcursul celui de-al șaptelea și al optulea sezon.

De asemenea, a jucat și în serialul „Bosch” din 2014 de pe Amazon Prime și în serialul „The Vampire Diaries” de pe CW. Ea a interpretat-o și pe regina Borg în „Star Trek Picard” în 2022.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter