A murit Larry Hagman, interpretul celebrului J.R. Ewing

Publicat pe

Larry Hagman, interpretul celebrului personaj J. R. Ewing din serialul de televiziune Dallas, a decedat vineri seara, la varsta de 81 de ani.  Hagman suferea de cancer la ficat de mai bine de 20 de ani. Actorul a murit intr-un spital din Dallas, iar alaturi de el au fost colegii sai de serial, Linda Gray si Patrick Duffy, interpretii rolurilor Sue Ellen şi Bobby.

 

 

Foto: Hepta

Viata lui Larry Hagman a gravitat in jurul rolului sau din Dallas, care i-a adus celebritatea, si despre care declara ca „adora sa-l urasca”. Episodul „Who Shot JR?”, difuzat in 1980, a ramas pana in zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienta din lume.

Hagman a declarat, in 2011, intr-un interviu , ca serialul „Dallas” a avut o influenta uriasa in politica internationala si era convins ca acest show TV este „responsabil” pentru declansarea Revolutiei din 1989 din Romania si pentru moartea fostului dictator Nicolae Ceausescu.

Citeste si: Dallas – cowboy, petrol si intrigi

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter