A murit Meat Loaf! Celebru pentru piesa "I'd do anything for love", artistul s-a stins lângă soția lui

Publicat pe

Meat Loaf, legendarul cântăreţ cunoscut pentru melodii precum „Id Do Anything for Love' şi „Two Out of Three Aint Bad', a murit la vârsta de 74 de ani. Câștigătorul premiului Grammy, Meat Loaf a lăsat milioane de fani îndurerați prin dispariția sa neașteptată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Celebrul cântăreș Meat Loaf și actor în filmul Rocky Horror Picture Show a murit joi seară, 20 ianuarie 2021, chiar lângă soția sa. Membrii familiei au dat teribila veste pe pagina de Facebook a faimosului artist.

A murit Meat Loaf! Celebru pentru piesa "I'd do anything for love", artistul s-a stins lângă soția luiA murit Meat Loaf! Celebru pentru piesa "I'd do anything for love", artistul s-a stins lângă soția lui

„Our hearts are broken to announce that the incomparable Meat Loaf passed away tonight with his wife Deborah by his side” (Cu durere în suflet vă anunțăm că incomparabilul Meat Loaf a murit aseară având-o alături pe soția sa Deborah) – este mesajul familiei.

Fiicele sale, Amanda și Pearl, împreună cu mai mulți prieteni apropiați i-au fost alături artistului în ultimele 24 ore ale vieții sale.

Prima declarație a rudelor lui Meat Loaf

Știm cât de mult a însemnat el pentru atât de multă lume și apreciem din suflet toată dragostea și tot sprijinul pe care ni l-ați oferit în timp ce trecem prin aceste clipe de tristețe profundă din cauza pierderii unui artist care i-a inspirat pe mulți și a unui om frumos.

Vă mulțumim pentru înțelegerea de a ne oferi intimitate în aceste clipe. Din inima lui către sufletele voastre, nu vă opriți niciodată din a fi rock!', au mai scris rudele în mesajul postat după moartea lui Meat Loaf, potrivit a1.ro, care citează Celebrity Nine.

Citește și: Anamaria Prodan nu i-a dat voie lui Reghe să aibă conturi pe rețelele de socializare:„Ce fel de bărbat ești, mă, nebunule, tu?’

Citește și: Oana Mizil, primele declarații după ce Marian Vanghelie a fost săltat de DNA:„Eu am rămas cu fetița într-o cameră, ca să nu’

Meat Loaf, o carieră impresionantă

Cariera sa incredibilă de aproape 6 decenii va rămâne pentru totdeauna în amintirea tuturor celor care i-au ascultat muzica.

În timpul vieții, Meat Loaf, pe numele său real Michael Lee Aday, a vândut peste 100 milioane de albume în întreaga lume. Cel mai bine vândut album al său rămâne Bat Out of Hell, în 14 milioane de copii.

De asemenea, pe lângă remarcabila sa carieră de cântăreț, artistul a jucat și în 65 de filme, inclusive Fight Club, Focus, Rocky Horror Picture Show și Wayne’s World.

Chiar dacă încă nu a fost dată publicității informația cu privire la cauza morții sale, familia sa le-a mulțumit tuturor celor care îi sunt alături și care și-au exprimat regretul la aflarea veștii nefericite.

Meat Loaf va rămâne mereu în amintirea tuturor pentru melodia sa „I’d Do Anything for Love” și a devenit cel mai bine vândut artist al tuturor timpurilor.

Celebrul artist a anunțat în noiembrie 2021 că, după moartea colaboratorului său Jim Steinman în aprilie 2021, va lansa în curând un nou album. El și trupa sa lucrau deja la album și aveau să se întorcă în studioul de înregistrări în ianuarie 2022 pentru a întregistra 7 noi melodii. Album ar fi inclus și piese înregistrate în 1970, 1980, 1990 și 2000.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter