Când este finala Bravo, ai stil!, sezonul 7. Cât e marele premiu

Publicat pe

Când este finala Bravo, ai stil!, sezonul 7. Bravo, ai stil! este unul dintre cele mai îndrăgite show-uri din România. În fiecare ediție, emisiunea de la Kanal D a strâns în fața micilor ecrane mii de telespectatori. Aceștia și-au urmărit preferata cu sufletul la gură, în fiecare episod, cu speranța că o vor vedea în marea finală. Iată când va avea loc, dar și ce premiu uriaș e pus la bătaie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când este finala Bravo, ai stil!, sezonul 7. Au mai rămas doar câteva săptămâni până ce telespectatorii își vor lua „la revedere' de la concurentele de la Bravo, ai stil! Sezonul 7 se va încheia curând, după luni întregi în care participantele s-au duelat din punct de vedere stilistic. Toate au avut același scop: de a pune mâna pe marele premiu, dar și de a fi desemnată cea mai stilată femeie din România.

Când este finala Bravo, ai stil!, sezonul 7. Cât e marele premiuCând este finala Bravo, ai stil!, sezonul 7. Cât e marele premiu

Când este finala Bravo, ai stil!, sezonul 7. Finala Bravo, ai stil!, sezonul 7, va avea loc sâmbătă, pe data de 5 februarie. Atunci, câștigătoarea emisiunii de la Kanal D va pleca acasă mai bogată cu suma uriașă de 100.000 de lei. Până atunci, însă, concurentele trebuie să demonstreze că merită un loc în această etapă a competiției stilistice.

Citește și: Cum s-au cunoscut Adina Halas de la Bravo, ai stil! și soțul ei și cum a fost nunta lor:„La o lună, m-a cerut de soție' / EXCLUSIV

Citește și: Cine e tatăl fiicei Bellei Santiago de la Bravo, ai stil!A părăsit-o după ce a născut

Citește și: Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume. Fosta profesoară de română o crește singură pe Eliza:„Calculez fiecare ban'

Citește și: Cum arată acum Conchita Wurst, femeia cu barbă care a câștigat Eurovision 2014.Este de nerecunoscut acum

Când este finala Bravo, ai stil!, sezonul 7

Când este finala Bravo, ai stil, sezonul 7. Așadar, Bravo, ai stil!, emisiunea care le-a adus în fața telespectatorilor pe unele dintre cele mai îndrăgite celebrități feminine din țara noastră va ajunge la final. Câștigătoarea va fi desemnată pe 5 februarie 2022, după ce va arăta că merită titlul de cea mai stilată femeie din România.

Luni de zile, concurentele de la Bravo, ai stil! le-au arătat atât juraților, cât și celor de acasă, că merită să facă parte din concurs. Acestea au scos toate „armele' din dotare, în materie de haine, pentru a se duela din punct de vedere stilistic. A mai rămas foarte puțin timp până ce această frumoasă experiență va ajunge la final, iar telespectatorii vor afla, în sfârșit, câștigătoarea.

Câștigătoarea Bravo, ai stil!, sezonul 7, va fi desemnată în direct, la Kanal D. Aceasta va primi marele premiu și astfel va intra în posesia sumei de 100.000 de lei, în urma voturilor primite din partea telespectatorilor.

Premiul uriaș pus la bătaie în finala Bravo, ai stil!, sezonul 7

Când este finala Bravo, ai stil, sezonul 7. Însă, înainte de finala Bravo, ai stil!, sezonul 7, ce va fi dfiuzată la Kanal D sâmbătă, 5 februarie, de la ora 20:00, concurentele mai au ceva drum de străbătut. Adina Halas, Amna, Bella Santiago, Raluca Dumitru, Ruxi și Viviana Sposub vor avea de dus o bătălie din punct de vedere stilistic în marea semifinală. Această etapă se anunță a fi una foarte tensionată și va fi difuzată 29 ianuarie, de la ora 20:00, conform informațiilor transmise de Kanal D.

Încă din primul sezon, Bravo, ai stil! a avut mare priză la public. Adunând mii de oameni în fața televizoarelor, show-ul a dus la crearea multor comunități în mediul virtual, fan cluburi uriașe, în care fanii emisiunii și-au exprimat opiniile.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter