Cine e tatăl fiicei Bellei Santiago de la Bravo, ai stil! A părăsit-o după ce a născut

Publicat pe

Cine e tatăl fiicei Bellei Santiago de la Bravo, ai stil! Bella Santiago apare mereu cu zâmbetul pe buze, în fiecare apariție televizată. Puțini știu, însă, că în spatele fericirii sale se ascunde o dramă absolut cutremurătoare. Concurenta de la Bravo, ai stil! a trăit un real șoc atunci când tatăl fiicei sale a părăsit-o imediat după ce a născut. Iată confesiunea dureroasă a artistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine e tatăl fiicei Bellei Santiago de la Bravo, ai stil! Bella Santiago este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Bravo, ai stil! Deși nu e de foarte mult timp în competiție, a cucerit instant publicul, mai ales prin felul ei de a fi. Tânăra nu este străină de lumina reflectoarelor. Ea a concurent în trecut la X Factor, show pe care de altfel l-a și câștigat.

Cine e tatăl fiicei Bellei Santiago de la Bravo, ai stil! Deși în prezent e iubită de mii de fani din toată țara, puțini sunt cei care îi cunosc drama Bellei Santiago. Vedeta a suferit enorm la scurt timp după ce a născut-o pe fiica ei, tatăl fetei părăsind-o imediat după. Concurenta le va povesti juraților de la Bravo, ai stil! despre această suferință în Gala de mâine seară a show-ului de pe Kanal D.

Citește și: Cine este Bella Santiago, noua concurentă Bravo, ai stil!A câștigat X Factor

Citește și: Cum a învățat filipineza Bella Santiago limba română, în doar trei ani.Câștigătoarea X Factor 2018 are o ambiție de invidiat!

Citește și: Nicolas Cage va deveni tată pentru a treia oară!Soția sa, cu 30 de ani mai tânără, este însărcinată

Citește și: Ramona Solomon pleacă de la Realitatea TV, după 20 de ani.Cu ce post TV a semnat

Cine e tatăl fiicei Bellei Santiago de la Bravo, ai stil!

Cine e tatăl fiicei Bellei Santiago de la Bravo, ai stil Bella Santiago îi va face să plângă pe jurații de la Bravo, ai stil!, în gala de mâine seară a show-ului de modă. Aceștia vor avea ochii plini de lacrimi sâmbătă seară, în jurul orei 20:00, după ce concurenta le va povesti prin ce dramă a trecut atunci când a născut-o pe fiica ei.

Gala de mâine seară de la Bravo, ai stil! va fi plină de momente unice venite din partea concurentelor. Ele îi vor face pe jurați să fie copleșiți de emoții. Bella Santiago va pune în scenă un moment artistic inedit, prin care își va pune în valoare vocea. Totodată, ea îi va impresiona pe jurați cu o confesiune cutremurătoare. Concurenta povestește public că prima ei iubire, tatăl fiicei sale, a părăsit-o la scurt timp după ce a născut.

A părăsit-o pe concurenta de la Bravo, ai stil! după ce a născut

Cine e tatăl fiicei Bellei Santiago de la Bravo, ai stil! Bella Santiago și tatăl fiicei sale s-au cunoscut pe vremea când era avea 20 de ani, iar el se afla în armată. La scurt timp, ea a rămas însărcinată. După ce a născut, el a plecat din nou în război și deși i-a promis că se va întoarce într-o săptămână, nu a mai auzit nimic de el. Cu inima sfâșiată de durere, concurenta del la Bravo, ai stil! a fost nevoită să meargă mai departe și să-și crească fata de una singură.

„M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armata, aveam 20 de ani. El venea 2 zile acasă pe lună, așa am avut o relație de un an, timp în care am ramas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou, la război, în Afganistan și mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el.

Am zis că merg mai departe, că sunt puternică și că îmi voi crește singură fata. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu…', povestește Bella Santiago la Bravo, ai stil!, potrivit unui comunicat de presă.

Bella Santiago de la Bravo, ai stil!, confesiune dureroasă în fața juraților

Din fericire, după zile întregi de lacrimi amare, Bella Santiago l-a întâlnit pe partenerul ei actual de viață. Bărbatul, pe numele lui Nicolae Ionuț Grigore, a acceptat-o imediat pe fiica concurentei de la Bravo, ai stil!, iar împreună formează o familie minunată.

„Sunt foarte fericită că am cunoscut un băiat care ne-a acceptat pe amandoua… Îl iubesc foarte mult pe Nicu (n.red. soțul ei, Nicolae Ionuț Grigore)', a continuat ea.

Reacția lui Tibi Clenci

Jurații de la Bravo, ai stil! se arată impresionați de povestea de viață a Bellei Santiago. Tibi Clenci a fost atât de devastat de confesiunea acesteia, încât spune că îl durea sufletul.

„Mă durea sufletul! Mă rugam la Dumnezeu să îmi spui că nu e adevărat!', spune emoționat Tibi Clenci, la Bravo, ai stil!

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter