Ramona Solomon pleacă de la Realitatea TV, după 20 de ani. Cu ce post TV a semnat

Publicat pe

După 20 de ani de muncă în aceeași televiziune, Ramona Solomon a anunțat că pleacă de la Realitatea TV. Vedeta și-a luat rămas-bun de la colegii, dar și de la telespectatorii ei prin intermediul unui mesaj emoționant, însoțit de fotografii. Iată la ce post TV se va muta Ramona și care este motivul pentru care a ales să facă această schimbare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Una dintre cele mai plăcute prezențe de pe sticlă, Ramona Solomon a anunțată că pleacă de la Realitatea TV. Știrista a făcut anunțul chiar pe pagina personală de socializare, mărturisind că, după 20 de ani, se desparte de postul unde a învățat meserie și unde a devenit cunoscută. Ramona nu a dezvăluit însă deocamdată, în online, și unde pleacă.

Ramona Solomon pleacă de la Realitatea TV

Cu o zi în urmă, Ramona Solomon și-a luat prin surprindere fanii de pe contul de socializare anunțând că se desparte de postul REalitatea TV, unde a lucrat în ultimii 20 de ani.

„Ca la 20 de ani, după 20 de ani, dar cu aceleași emoții ca-n prima zi. Vă mulțumesc și vă iubesc. Vremea se schimbă, rămâneți pe mâini bune', a scris prezentatoarea TV, alături de hashtag-urile „ultima zi', „pe curând' și „Realitatea TV'.

Citește și: Cum a slăbit Micutzu 50 de kilograme și cum arată acum: „Am avut o pauză de opt luni”

Citește și: Laurențiu Cazan, despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu:„Era foarte abătut

Citește și: Cine este femeia care l-a ajutat pe Lorenzo Lazo să treacă peste decesul lui Edith Gonzalez.E cu 24 de ani mai tânără decât el

Citește și: Roxana Iliescu, mărturisiri cutremurătoare la doi ani de la moartea Cristinei Țopescu:„În ultima discuție, mi-a făcut o promisiune’

Cu mai mulți ani în urmă, vedeta Realitatea TV își rememora parcursul la televiziunea la care lucrează încă din studenție.

'Am început să lucrez în televiziune din anul II de facultate, când fiecare încerca să mai câștige o pâine ca să-și poată permite luxul de a trăi decent ca student. Îmi amintesc cum încercam să împac prezențele la cursuri cu prezentarea jurnalelor de știri. În ianuarie 2002 am reușit, în urma unei probe, să mă angajez la Realitatea TV. Am început cu prezentarea știrilor de noapte din hală de la Republica. A fost o perioadă nebună. Dimineața mă urcam în mașină și fugeam în Craiova, iar seara, târziu mă întorceam în Bucuresti pentru jurnalele de noapte. A fost un an de goană între 2 orașe, foarte obositor, dar plin de momente memorabile.

În 2003, am început ca editor voce și apoi o colaboarare fructuoasă cu The Money Channel, ca prezentator la Meteo. Fuga între montajul Realității și studioul The Money Channel a fost un alt moment pe care nu-l pot uita. Și iată că tot alergând, am reușit să prind 9 ani alături de Realitatea TV și sper să-l prind și pe-al 10-lea și tot pe-atât de-aici incolo, de ce nu? Cum bine a zis Goethe: „Pentru orice realizare, primul pas este curajul”, mărturisea Ramona.

Cu ce post a semnat Ramona Solomon

După ce a încheiat colaborarea cu Realitatea TV, Ramona Păuleanu a mărturisit că va face parte din echpa Etno TV, unde a plecat alătrui de mai mulți colegi.

A venit momentul să facem o schimbare în viaţa noastră şi în carieră. Am primit o propunere pe care am îmbrăţişat-o. (Plec, n.r.) La Etno TV, alături de mai mulţi colegi, nu ştiu dacă au făcut publică treaba asta sau nu. Suntem o echipă, am zis da imediat! Etno, după cum bine ştiţi, tocmai a primit o licenţă generalistă de la CNA, modifica structură, dar treptat!

Eu personal o să rămân în acelaşi registru cu o schimbare uşoară în conţinut. Adică voi avea o emisiune ce se adresează publicului Etno TV. Informaţiile despre vreme vor fi agro-meteo cu mai multe detalii legate de vreme în interesul agricultorilor și al publicului Etno. Am îmbrăţişat rapid această propunere, mi se pare interesantă, e o provocare și îmi place', a spus Ramona Solomon, pentru Impact.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter