Accidentări pe bandă rulantă în ASIA EXPRESS. Vedetele au avut de pătimit în cursa pentru 30.000 euro

Publicat pe

Şi în cel de-al doilea sezon ASIA EXPRESS, de la Antena 1, accidentările s-au ţinut lanţ printre vedetele aflate în cursa pentru 30.000 de euro. Oboseala, lipsa hranei, misiunile dificile din Sri Lanka şi India le-au dat bătăi de cap concurenţilor, iar unii dintre ei au abandonat lupta pentru marele premiu din cauza accidentărilor grave.

Accidentări pe bandă rulantă în ASIA EXPRESS. Vedetele au avut de pătimit în cursa pentru 30.000 euroAccidentări pe bandă rulantă în ASIA EXPRESS. Vedetele au avut de pătimit în cursa pentru 30.000 euro

Aventura ASIA EXPRESS se dovedeşte a fi una de neuitat şi pentru concurenţii din al doilea sezon, după ce anul trecut, Dorian Popa s-a ales cu cicatrici de care îşi va aminti toată viaţa. Cântăreţul a trecut prin mai multe operaţii la genunchi şi nu s-a recuperat complet nici acum.

De data aceasta, Cosmin Seleşi a clacat din cauza oboselii şi a stresului şi a părăsit cursa, încă după primele probe. Vedeta TV s-a accidentat grav la genunchi, iar medicii au decis că nu mai poate continua competiţia şi a plecat cu primul avion spre Bucureşti.

'Am avut impresia că cineva mi-a băgat un cuțit de la genunchi până sus. Am zis initial că este cârcel, dar a început să mă doară și nu am mai putut. O durere pe care nu am simțit-o niciodată în viață!', a mărturisit Seleşi. Locul lui în concurs a fost luat de George Vintilă, aşa încât Şerban Copoţ a putut continua şi el cursa din India.

Bianca şi Margherita au acuzat dureri îngrozitoare

ASIA EXPRESS s-a dovedit a fi o experienţă foarte dificilă şi pentru Bianca Drăguşanu. Vedeta a acuzat mari dureri de spate, probleme cu care de altfel ea se confruntă de multă vreme. În toată perioada în care s-a simţit rău, sora ei i-a fost mereu alături, ba chiar i-a cărat rucsacul în timpul competiției.

Margherita de la Clejani a trecut printr-o criză de rinichi, având nevoie de îngrijiri medicale. Într-o noapte am început să am febră şi am crezut iniţial că e vorba de o răceală, dar s-a dovedit a fi cu totul altceva. Am mai avut şi în trecut probleme de genul acesta, dar discutasem cu un doctor şi ştiam că totul e în regulă', a povestit ea.

Oase, accidentat de Ana Morodan

De doctor a avut nevoie şi CRBL, care s-a rănit la picior în timp ce alerga prin plantația de ceai. Am luat-o la fugă prin plantaţia de ceai şi din cauza adrenalinei nu am simţit nimic atunci', declara artistul. Din fericire, recuperarea a fost una rapidă și a putut continua cursa.

Echipa lui CRBL pare a fi lovită de ghinion, din păcate. Nici bine nu și-a revenit el, că s-a ales cu piciorul în ghips partenerul lui, Oase. În spatele accidentării a stat Ana Morodan, care a scăpat un tuk tuk de sub control și a trecut peste piciorul lui Oase.

 „Când am încercat să îndrept laba piciorului aia a fost. M-a lovit o durere incredibilă. După mi-am dat seama că m-am lovit și la cap', a spus Oase. Momentan, acesta se află încă în competiție, dar face față cu greu probelor pentru că trebuie să se deplaseze în cârje. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter