Actori şi vedete care au devenit profesori

Publicat pe

Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol, Marian Râlea, Ioana Blaj, Adela Popescu, Teo Trandafir sunt câţiva dintre actorii şi prezentatorii care le împărtăşesc din experienţa lor celor care vor să urmeze aceleaşi cariere.

 

Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă vor organiza un nou atelier intensiv de actorie de film care se va desfăşura la şcoala lor, actoriedefilm.ro.

 

Timp de 6 luni, cursanţilor li se va dezvălui fascinanta lume a cinematografiei. Alături de cei trei profesori celebri în faţa lor vor veni regizori, scenarişti sau directori de imagine cunoscuţi.

 

Marian Râlea, Ioana Blaj, Carmen Tănase, Adela Popescu, Mircea Gheorghiu, Mihai Brătilă sunt profesorii care îi vor introduce, ca şi până acum, pe cursanţi, în arta actorului, la TV & Film Academy by Ruxandra Ion.

 

Tot aici, Teo Trandafir va inaugura, în septembrie, o nouă serie de cursuri pentru Prezentator TV'. O dată pe lună, Teo va avea invitaţi, la cursuri, personalităţi ale lumii artisitice autohtone, care vor putea să le destăinuie cursanţilor academiei din secretele unei cariere de succes şi de durata în televiziune, pe scenă şi în afara ei.

 

Cursurile de dans încep tot în septembrie, instructor fiind Alexia Talavutis. Ele se adreseaza persoanelor de toate vârstele, începând cu 8 ani, care îşi doresc să înveţe să danseze ca un adevarat profesionist sau să-şi dea frâu liber emoţiilor şi să se exprime prin dans.

 

Membrii trupei LaLa Band le vor împărtăşi cursanților între 6-16 ani ,care urmează cursurile de actorie, din experiența lor de pe platouri şi de pe scenă.

 

Actori şi vedete care au devenit profesori Actori şi vedete care au devenit profesori
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter