Actriţa Michelle Dockery e devastată: logodnicul ei a murit la 34 de ani

Publicat pe

Actriţa britanică Michelle Dockery, cunoscută pentru rolul din „Downton Abbey', trece prin momente dureroase după ce John Dineen, logodnicul ei în vârstă de 34 de ani, a murit.

 

michelle

 

Acesta lucra în domeniul comunicării în sectorul financiar-bancar şi a încetat din viaţă într-un spital din Irlanda ca urmare a unei forme rare de cancer.

 

Cei doi erau împreună din septembrie 2013, cunoscându-se datorită lui Allen Leech, coleg cu Michelle, şi au încercat să-şi ţină relaţia departe de ochii presei. Au putut fi văzuţi totuşi împreună la Veneţia, dar şi în tribune la US Open.

 

michelle2

 

Michelle a mărturisit la un moment dat că în viaţa ei există un bărbat minunat, originar din Irlanda. Acesta i-a oferit şi un inel de logodnă, pe care Michelle l-a arătat fericită întregii echipe de filmare.

 

„Nu am văzut-o niciodată atât de îndrăgostită', declara un prieten al actriţei britanice. Toată lumea era de acord ca cei doi formau un cuplu perfect şi urmau să se căsătorească…

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter