Actritele din ”Iubire si onoare” in burkini, costume de baie arabesti

Publicat pe

Nicoleta Luciu, Madalina Draghici sau Ioana Ginghina au imbracat pe platourile de filmare ale serialului „Iubire si onoare” costume de baie purtate de femeile din lumea araba.

Iubire si onoareSunt haioase pentru ca sunt foarte colorate, insa iti acopera absolut tot corpul si trebuie sa pui ceva inclusiv pe cap. Costumele de baie ale femeilor arabe sunt facute astfel pentru a respecta traditia: nu trebuie sa se intrevada formele corpului prin niciun fel de vestimentatie', spune protagonista telenovelei, Madalina Draghici.

M-am simtit confortabil avand in vedere ca sunt facute dintr-un material racoros si usor. Desi iti acopera tot corpul, doar fata ti se vede, te simti sexy. Lasi lumea din exterior sa-si inchipuie cum esti, ceea ce e mult mai misterios. Fiind obisnuite cu astfel de costume, femeile araboaice se simt mult mai feminine', povesteste Majda Aboulumosha.

Sunt haine comode, iar in piscina m-am simtit ca si cum as fi intrat imbracata. Dupa ce iesi din apa, costumul se lipeste de corp, ceea ce este extrem de sexy. Poate chiar mai sexy decat un costum de baie normal', declara Aylin Cadir.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter